PELINEL şi BOUREANU sunt despărţiţi de mai bine de 2 luni!

Pe fondul zvonurilor despre o presupusa legatura extraconjugala a Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea, surse din anturajul cuplului au lansat pe piata o ipoteza noua: Valentina si Cristian ar fi despartiti de mai bine de doua luni, insa nu au facut momentan niciun pas legal in acest sens!

RomaniaTV.net
28 feb. 2014, 15:37
PELINEL şi BOUREANU sunt despărţiţi de mai bine de 2 luni!

Motivul „despartirii” lor ar fi legat de un incident care ar fi avut loc intr-o vacanta, inainte de sarbatorile de iarna, in jurul datei de 15 decembrie. Conform apropiatilor cuplului, citaţi de www.cancan.ro, Cristian si Valentina s-ar fi certat in vacanta respectiva pe care cei doi au petrecut-o intr-o statiune montana din Italia. Astfel, la jumatatea lunii decembrie a anului trecut, in timp ce se aflau la schi, impreuna cu Monica si Victor Tatoiu, cei doi ar fi facut un scandal de zile mari, chiar pe partie.

Ca urmare a schimbului dur de replici, se pare ca politicianul ar fi impins-o pe sotia sa, care a cazut si si-a fracturat ligamentele. Prieteni ai celor doi soti sustin ca, in acel moment, Valentina a inceput sa se vaite si sa acuze dureri foarte mari, insa Boureanu nu ar fi crezut-o, asa ca a obligat-o sa coboare tot pe schiuri. „Scenariul” lansat acum pe piata sustine ca, ajunsa la baza partiei, blonda ar fi fost preluata de un elicopter special, al carui echipaj s-a ocupat mai departe de starea ei de sanatate. O data ajunsa inapoi in Romania, Valentina Pelinel s-a internat la o clinica privata, unde a fost supusa unor analize mai amanuntite si unde s-a stabilit gravitatea problemei sale. Medicii i-au stabilit diagnosticul cu exactitate, iar manechinul s-a hotarat sa plece la tratament in America. La acel moment, sotii Boureanu ar fi avut o alta discutie in contradictoriu, care a provocat separarea celor doi. Cristian i-ar fi propus sa il insoteasca intr-o statiune franceza de lux, Megeve, unde acesta planuise sa isi petreaca Revelionul, dar Valentina l-a refuzat tocmai din cauza problemelor de sanatate. preferand sa plece peste Ocean.Cu toate acestea, politicianul s-a distrat in Franta alaturi de prieteni, insa la mare distanta de sotia lui, care a luat drumul Americii.”Nu am fost obisnuiti pana acum sa stam separati”.