Peluza Nord, comunicat oficial. Ce se va întâmpla la marele derby Dinamo – FCSB

Peluza Nord a postat, duminică, pe rețelele de socializare, un comunicat prin care lasă să se înțeleagă că o parte din galerie va reveni la meciurile celor de la FCSB.

09 feb. 2020, 16:13
Peluza Nord, comunicat oficial. Ce se va întâmpla la marele derby Dinamo – FCSB

Peluza Nord anunţă o atmosferă incendiară la derby-ul Dinamo – FCSB, chiar dacă nu va veni cu steaguri.

DINAMO FCSB BILETE. Cât costă şi de unde cumperi tichete la derby-ul Dinamo – FCSB

„Așa cum am repetat începând cu 2015, Peluza Nord va respecta alegerea fiecărui membru al peluzei sale, indiferent de direcția pe care o urmează. Ne dorim să fim un grup unit și din respect pentru toți cei care au fost, sunt sau vor fi alături de noi, considerăm că, pentru moment, cea mai corectă decizie este ca steagul Peluza Nord să nu apară pe niciun stadion.

Vă mulțumim pentru zecile de mii (fără exagerare) de mesaje, pentru încurajări, pentru înjurături, pentru aprecieri sau cuvinte grele și vă anunțăm că cei care își doresc să rămână anonimi vor rămâne în continuare.

Cei care au ales un nou drum îl vor urma, iar cei care își doresc să se întoarcă, sunt aștepțati începând din data de 16.02.2020 (meciul cu Dinamo în deplasare) când peluza va deveni mai puternică și mai unită alături de Mustață (Skins Berceni), Insurgenții și cei deja prezenți alături de echipa”, se arată în comunicatul roș-albaștrilor.

Gheorghe Mustaţă, mesaj de ultimă oră pentru Gigi Becali după ce a ieşit din puşcărie. Ce anunţă liderul Peluzei Nord

Dinamo – FCSB se joacă, duminică, 16 febriarie 20920, de la ora 20:00.