„Pendulă”, un celebru ceasornicar din România, a murit din cauza coronavirusului

Ion Moldovan, zis "Pendulă", a murit în urma intectării cu coronavirus. Acesta era unul dintre cei mai cunoscuţi ceasornicari din România. Pe reţelele de socializare curg mesajele de condoleanţe.

24 nov. 2020, 10:35
„Pendulă”, un celebru ceasornicar din România, a murit din cauza coronavirusului
Pendulă, un celebru ceasornicar, a murit de covid.

„Pendulă”, pe numele său adevărat Ion Moldovan, era unul dintre cei mai cunoscuţi ceasornicari din Alba. Acesta a fost răpus de coronavirus.

Pendulă a murit. Zeci de mesaje de condoleaţă curg pe reţelele de socializare

„Pendulă” era un om plin de viaţă, iar decesul său a provocat tristeţe în rândul comunităţii locale şi al prietenilor. Zeci de mesaje de condoleanţe au apărut pe reţelele de socializare.

Citeşte şi Marius Martin Iuga, un alt asistent mort pe „frontul” Covid

Vă prezentăm câteva dintre ele:

„Drum lin spre împărăția cerului Ionuț! Ai plecat in grabă …mult prea devreme !Glumele tale, veselia și povestile de viață, deja ne lipsesc…iar ceasurile încă așteaptă prin buzunarele noastre să le aducem la reparat…”

„Păcat…un om bun si de cuvânt…odihna veșnică!”„Un om minunat! Dumnezeu sa il odihneasca in pace!”

„Nu mai am cuvinte…doar amintiri..”

„Dumnezeu sa il odihneasca in pace….a fost un om fara egal… ramas bun nea Ion”

„Dumnezeu să-l ierte pe bunul ceasornicar al județului Alba”

Citeşte şi Harta oraşelor carantinate din România se extinde. Alba Iulia şi alte patru oraşe, sub restricţii dure!

Alba Iulia și alte patru orașe intră în carantină. Restricții pentru cetățeni

Reamintim că din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus, Alba Iulia a intrat în carantină

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba a stabilit prin ordinul semnat de Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, măsurile obligatorii pentru toate persoanele care se află permanent sau tranzitează zonele menționate, conform alba24.ro.

Prin urmare, în interiorul celor șase localități vor fi limitate deplasările, vor fi interzise mai multe activități economice, culturale și va fi necesară declarația pe propria răspundere. Va fi interzisă intrarea și ieșirea din zona carantinată prin alte zone și căi de acces decât cele deschise circulației publice de pe drumurile naționale, județene, comunale și forestiere.

Alba Iulia și patru orașe intră în carantină.  De asemenea, circulația și staționarea în spații publice a persoanelor va fi interzisă, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza Declarației pe proprie răspundere, legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator.

Mai mult decât atât, vor fi închise mai mulți agenți economici care comercializează produse alimentare, farmacii, curățătorii, magazinele care comercializează hrană pentru animalele de companie precum și cele care comercializează produse alimentare, băuturi alcoolice și nealcoolice, în sistem livrare la domiciliu.

Măsura a intrat în vigoare pe 17 noiembrie şi este valabilă timp de 14 zile.


loading...