Pensii 2023. Veste bună pentru pensionari, se dau 2.600 de lei pe final de an: primul venit, primul servit!

Reprezentanții Casei de Pensii au anunțat că biletele de tratament balnear aferente Seriei a 13-a sunt disponibile pentru ridicare până la sfârşitul săptămânii.

10 oct. 2023, 12:10
Pensii 2023. Veste bună pentru pensionari, se dau 2.600 de lei pe final de an: primul venit, primul servit!
Până când își pot ridica pensionarii biletele de tratament balnear

Pensii 2023, bilete tratament 2023. Guvernul a aprobat acordarea biletelor de tratament balnear în acest an pentru pensionari.  Astfel, în unităţile de tratament balnear aflate în proprietatea Casei Naţionale de Pensii Publice urma să fie asigurat un număr de maximum 60.420 de bilete de tratament. Interesant este că nu toate locurile au fost ocupate, astfel că se fac suplimentări pe final de an.

Casa Județeană de Pensii Gorj anunță că marți, 10 octombrie, s-a primit suplimentarea biletelor de tratament balnear pentru Seria nr. 15 din 2023, cu data de intrare în perioada 13-16 octombrie 2023.

Casa de Pensii Gorj informează pensionarii că biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal titularului sau unei alte persoane, desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

Bilete tratament 2023. Sejur de 16 zile pentru pensionari plătit de Guvern. Daniel Baciu: „Valoarea vacanţei este de 2600 de lei” EXCLUSIV
Mai mult, Casa de Pensii precizează că biletele de tratament balnear vor fi acordate pe principiul primul venit, primul servit.

Ce a transmis, marți, Casa de Pensii Gorj:
„Astăzi, 10.10.2023, s-a primit suplimentarea biletelor de tratament balnear pentru seria nr.15/2023 cu data de intrare în perioada 13 – 16 octombrie 2023, in urmatoarele statiuni:

Nr.Crt. STAŢIUNEA NUMĂR LOCURI

1. BUZIAS 6
2. CALIMANESTI/CACIULATA 25
3. HERCULANE 14
4. OLANESTI 10
5. SOVATA 2
6. VATRA DORNEI 4

Pensii 2023. Biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal titularului sau unei alte persoane, desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

Datorita timpului foarte scurt de la alocarea biletelor pana la plecarea in statiune, seria nr.15 va fi distribuita pe principiul „PRIMUL VENIT – PRIMUL SERVIT”.
C.J.P. GORJ”.

Anunț de ultimă oră pentru seniorii României! Până când își pot ridica pensionarii biletele de tratament balnear

Presedintele Casei Nationale de Pensii, Daniel Baciu, a oferit detalii, în exclusivitate la România TV. „Anul acesta, avem aprobată o suma de 300 de milioane de lei cu aceasta destinatie, reprezentand aproape 115 mii de bilete la nivel nationlal. Inca din luna martie am inceput deja sa avem aceste bilete cu societatile de tratament balnear, astfel incat acum am reusit sa incheiem si celelte licitatii cu operatori privati care au partipciat. Incercam  sa mai punem la dispozitia pensionarilor inca 55 de mii de bilete de tratament cu plecarea incepand de luni, 22 mai. Sejurul este de 16 zile, cuprinde cazare, masa, tratamenul pe care il fac… Aceste bilete sunt o forma de protectie acordata de Guvern pensionarilor pentru ca ca ei platesc 50% din valoarea pensiei diferentapana la pretul real. Valoarea este de 2600 lei diferenta este suportata din bugetul asigurarilor nationale de stat„, a spus Daniel Baciu la România TV.