Scandal în Capitală! Pensionară luată pe sus de polițiști pentru că nu a purtat masca de protecție

Razie de amploare în Capitală. Poliția a ieșit pe străzi pentru a verifica dacă masca este purtată conform legii, însă au descoperit multe nereguli.

04 feb. 2021, 18:13
Scandal în Capitală! Pensionară luată pe sus de polițiști pentru că nu a purtat masca de protecție

Pensionară luată pe sus de polițiști pentru că nu a purtat masca de protecție

Razie de amploare în Capitală. Poliția a ieșit pe străzi pentru a verifica dacă masca este purtată conform legii, însă au descoperit multe nereguli.

O călătoare prinsă fără mască în tramvai a fost dusă chiar la secția de poliție după ce a refuzat să colaboreze cu oamenii legii și a încercat să fugă. Femeia a primit 3.500 de lei amendă.

Discuția dintre femeia fără mască și oamenii legii:

-Dați-mi documentul dvs. de identitate. Motivul este faptul că nu purtați masca de protecție
în mijlocul de transport.

-Mie mi-e rău de la…

-Am înțeles. Dați-mi un act de identitate. Vă invit să coborâm din tramvai.

-Dar de ce? Că eu am acte, am de toate. Mi-e rău de la mască.

Femeia a fost luată la scurt timp pe sus de oamenii legii și a primit amendă.

Amenzi în valoare de 100.000 de lei și pentru o petrecere cu sute de persoane

O petrecere privată cu 200 de invitați a fost organizată de Cluj. Polițiștii au descins la petrecere și au aplicat mai multe amenzi, în valoare de peste 100.000 de lei.

Polițiștii din Cluj au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta unui complex se desfășoară o petrecere privată la care participă aproximativ 200 de persoane.

Oamenii legii au aplicat 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 100.000 de lei. Mai mult decât atât, polițiștii au găsit la fața locului aparate de sonorizare special destinate organizării unor astfel de evenimente.

„La data de 24 ianuarie, în jurul orei 00,10, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că în incinta unui complex de pe raza municipiului se desfăşoară o petrecere privată la care participă un număr mare de persoane. (…) În incinta complexului, poliţiştii au identificat aproximativ 200 de persoane care participau la o petrecere, existând aparate de sonorizare special destinate organizării unor astfel de evenimente. Până în acest moment au fost aplicate 50 de sancţiuni contravenţionale conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, în valoare de aproximativ 100.000 de lei”, se arată într-o informare trimisă, duminică, de IPJ Cluj.

Petrecere cu 200 de invitați la Cluj. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, fiind efectuate cercetări în vederea identificării persoanelor care au organizat evenimentul si stabilirea tuturor împrejurărilor faptei.