Pensionarii au rupt uşa Tribunalului VIDEO

Pensionarii aflaţi la coadă, la Tribunalul Argeş, pentru a depune plângeri împotriva legii care impozitează pensiile, s-au îmbrâncit cu jandarmii şi au rupt uşa instituţiei. Disperaţi că nu vor apuca să depună actele pentru restituirea banilor daţi la CAS, bătrânii s-au îmbulzit până au rupt balamaua uşei. Jandarmii au intervenit în forţă.

RomaniaTV.net
20 apr. 2012, 08:25
Pensionarii au rupt uşa Tribunalului VIDEO

UPDATE Pensionarii aflaţi la coadă, la Tribunalului Argeş, pentru a depune plângeri împotriva legii care impozitează pensiile, s-au îmbrâncit cu jandarmii şi au forţat intrarea în instituţie, smulgând din balamale o uşă. Oamenii s-au bulucit pentru că se apropia încheierea programului cu publicul şi au vrut să intre cu orice preţ. Aceştia nu au mai respectat indicaţiile jandarmilor. La faţa locului au venit mai mulţi ofiţeri de poliţie pentru a-i ajuta pe jandarmi.

Tensiune maximă, vineri, la Tribunalul Argeş, unde bătrînii s-au aşezat dis-de-dimineaţă la coadă pentru a-şi depune petiţiile. Doi pensionari au fost la un pas de a se lua la bătaie. Scandalul dintre cei doi a pornit după ce unul dintre ei a încercat să se bage în faţă. Aceştia s-au îmbrâncit şi s-au înjurat, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a-i potoli.

„Mi-a vorbit urât. Vroia să se bage în faţă. Nu este frumos, nimeni nu este tânăr. Aici toţi suntem în vârstă. Dar nu este el de vină, de vină este nenorocitul de Băsescu, ordinaru’ care l-a băgat p-ăsta… Ungureanu. De-aia am ajuns cu toţii în situaţia asta”, a spus unul dintre pensionarii care s-au luat la harţă.

De cealaltă parte, al doilea pensionar implicat în conflict a spus că nu a vrut să se bage în faţă.

„Nu m-am băgat în faţă, luam locul soţiei mele care este bolnavă şi a plecat acasă. D-aia m-am certat, că e tâlhar, că nu e om. Îi dau şi după ceafă dacă face p-al dracului. De la opt a fost nevastă-mea aici”, a spus al doilea pensionar.

Pensionarii stau la coadă în faţa Tribunalului Argeş pentru a depune o petiţie împotriva Casei Naţionale de Pensii pentru reţinerea CAS-ului din pensie.