Pensionarii şi persoanele cu dizabilităţi vor primi măşti gratuite de la Primăria Capitalei

Publicat: Marţi, 19 Mai 2020 20:54 // Actualizat: Marţi, 19 Mai 2020 20:54 // Sursa: romaniatv.net

Primăria Capitalei, prin Direcţia de Asistenţă Socială şi Centrul pentru Seniori, anunţă că va distribui gratuit măşti de protecţie pentru pensionarii şi persoanele cu dizabilităţi care nu au posibilităţi să şi le achiziţioneze.

Pentru estimarea corectă a numărului de măşti necesare, cei interesaţi sunt rugaţi să scrie la adresa: [email protected] (pentru persoanele cu dizabilităţi) şi [email protected] (pentru pensionari). Persoanele care nu au acces la mijloace electronice sunt rugate să apeleze la sprijinul familiei, prietenilor, vecinilor sau voluntarilor.

"Numărul de măşti care se vor oferi fiecărei persoane se va stabili după centralizarea solicitărilor transmise la adresele de email [email protected] şi [email protected] După centralizarea necesarului estimat, DGASMB şi Centrul de Seniori vor demara procedurile de achiziţie, conform legislaţiei în vigoare", a precizat Biroul de presă al Primăriei Capitalei.

Reamintim că începând cu data de 15 mai măştile de protecţie au devenit obligatorii în spaţiile închise şi în mijloacele de transport în comun din România. 

Citeşte şi MĂŞTI OBLIGATORII în România. OMS recomandă SĂ NU folosim măşti dacă suntem sănătoşi

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8430
RON
15 Jul
noapte 15 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H