Pensiune neterminată, cu pretenţii de tabără de lux: Copii erau înghesuiţi câte şase în CAMERĂ VIDEO

Inspectorii OPC din Braşov au găsit câte 6 copii înghesuiţi într-o cameră la o pensiune din Bran. Pensiunea este neterminată şi se află sub sub o linie de înaltă tensiune. Elevii au plătit câte 50 de lei fiecare pentru o zi de cazare, astfel preţul unei camere ajungea la 300 de lei. Pensiunea din Bran a mai fost amendată şi în trecut de Garda de Mediu şi Protecţia Cosumatorului.

24 iul. 2013, 06:46
Pensiune neterminată, cu pretenţii de tabără de lux: Copii erau înghesuiţi câte şase în CAMERĂ VIDEO

Copiii veniţi în tabără erau înghesuiţi câte doi într-un pat, potrivit inspectorilor OPC veniţi să verifice o pensiune din Bran. Mai mult, clădirea este neterminată şi se află sub o linie de înaltă tensiune, ceea ce constituie un real pericol pentru micuţi, potrivit România TV

Citeşte şi Castelul Bran, în galeria clădirilor celebre ale lumii. Va fi transpus într-un puzzle 3D

Elevii au plătit câte 50 de lei fiecare pe zi pentru cazare. Astfel că o cameră ajungea să fie închiriată cu 300 de lei. Inspectorii OPC spun că suma este foarte mare pentru o pensiune de două margarete şi pentru condiţiile pe care le oferea. Nereguli la pensiunea din Bran au fost şi în trecut. Reprezentanţii pensiunii au refuzat să de-a declaraţii în acest caz, ei fiind ulterior amendaţi cu suma de 30.000 de lei.

Citeşte şi Studenţii preferă pensiunile, în locul căminelor VIDEO