Pentru Bianca Drăgușanu primăvara nu începe cu Bădălău, ci cu un Bentley Bentayga de peste 250.000 de euro. Super lux, mega putere: bijuteria pe patru roți e trasă de 550 de „căluți”

Bianca Drăgușanu și-a etalat noua achiziție pe străzile din Capitală. Vedeta a făcut furori cu aparițai sa la volanul unui Bentely Bentayga de peste 250.000 de euro.

28 feb. 2024, 10:11
Pentru Bianca Drăgușanu primăvara nu începe cu Bădălău, ci cu un Bentley Bentayga de peste 250.000 de euro. Super lux, mega putere: bijuteria pe patru roți e trasă de 550 de „căluți”
Bianca Drăgușanu și-a cumpărat Bentley de 250.000 de euro

Bianca Drăgușanu este o divă, iar divele iubesc lucrurile scumpe, luxul și opulența. De la genți de mii de euro, bijuterii la care unii nici nu visează, masa la restaurante de fițe, vacanțe de lux și până la cadouri scumpe, blondina le-a bifat pe toate. De această dată, vedeta a surpins pe toată lumea cu cea mai recentă achiziție a sa – Bentley Bentayga, un bolid de lux de peste 250.000 de euro.

După ce a ieșit de la un salon de fițe, Bianca Drăgușanu s-a urcat la volanul „OZN-ului”, întorcând toate privirile.

Citește și: Vica Blochina, dusă la clinică de Bianca Drăguşanu. Ce intervenţie îşi face fosta amantă a lui Victor Piţurcă după ce a slăbit 10 kilograme

După ce și-a făcut un mic retuș la păr, vedeta a plecat în trombă și s-a oprit la cea mai apropiată benzinărie. Asta nu pentru a-și alimenta fiara pe patru roți, care dezvoltă 550 de cai putere, ci pentru a-și potoli pofta de dulce.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

Bianca Drăgușanu și-a parcat Bentley-ul lângă pompă și a intrat în benzinărie. Deși este adepta unui stil de viață sănătos, de această dată și-a cumpărat o ciocolată, cedând tentației. Încântată de achiziția sa, vedeta a ieșit din benzinărie filmându-și mașina.

Bianca Drăgușanu iubește mașinile scumpe

De-a lungul timpului, vedeta a fost surprinsă la volanul mai multor mașini pe care nu oricine și le permite. Ea a avut o reacție uimitoare atunci când s-a urcat într-o Skoda, o mașină al cărei preț este sub un inel de-al său.

Citește și: Medicul estetician Auday Al-Ahmad a spus adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu: „Sunt foarte fericit de alegerea făcută”

„E prea mică, nu am loc în ea! Du-mă la mașina mea! Am o viață, mă iubesc foarte mult, îmi place confortul, îmi place luxul, îmi place să mă simt bine”, spunea ea, potrivit Cancan.

Prin mâna ei au trecut mașini precum Mercedes GLE 400 AMG 2021, Lamburghini Urus sau Rolls Royce.

Nu doar Bianca Drăgușanu a apărut la volanul unui Bentely, ci și alte vedete din România, precum Anamaria Prodan, Simona Halep sau Gigi Becali.