Medicul estetician Auday Al-Ahmad a spus adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu: „Sunt foarte fericit de alegerea făcută”

Medicul estetician Auday Al-Ahmad a decis să spună adevărul despre presupusa relație cu Bianca Drăgușanu, mai ales în contextul răcirii relației dintre vedetă și Gabi Bădălău.

09 feb. 2024, 13:48
Medicul estetician Auday Al-Ahmad a spus adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu: „Sunt foarte fericit de alegerea făcută”
Medicul estetician Auday Al-Ahmad a spus adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu: „Sunt foarte fericit de alegerea făcută”

Medicul estetician Auday Al-Ahmad a vorbit despre apropierea suspectă dintre el și Bianca Drăgușanu. Cei doi au fost surprinși de mai multe ori împreună, apoi au apărut zvonuri despre o nouă despărțire dintre blondină și Gabi Bădălău.

Citește și: Ramona Olaru, surprinsă în compania lui Gabi Bădălău în club. Iubita afaceristului, Bianca Drăgușanu, a lipsit din peisaj

Medicul estetician Auday Al-Ahmad a spus adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au trăit o poveste de dragoste tumultoasă timp de trei ani, însă după mai multe împăcări și despărțiri, cei doi au decis să-și spună adio definitiv, sau cel puțin așa susțin acum cei doi. Controversele legate de viața amoroasă ale celor doi au început în momentul în care Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție la nivelul feței, executată de medicul estetician Auday Al-Ahmad.

Operația ar fi durat aproximativ 7 ore, timp în care Gabi Bădălău nu i-a fost alături. Și pentru că Bianca Drăgușanu este imaginea clinicii, postând în mediul online nenumărate videoclipuri și fotografii din cabinetul medicului estetician, s-a zvonit că ar avea o relație cu Auday Al-Ahmad, medicul care a operat-o, dar i-a și fost alături emoțional în toată perioada.

După toate controversele din ultima perioadă, medicul s-a decis să clarifice cum stau, de fapt, lucrurile între el și Bianca Drăgușanu. Acesta ne-a declarat că între el și Bianca există o relație strict profesională, spunând că aceasta este imaginea clinicii și cea mai bună reclamă în domeniul intervențiilor estetice.

Între mine și Bianca este o relație strict profesională. Este imaginea clinicii mele și sunt foarte fericit de alegerea făcută, ea fiind cea mai bună reclamă în domeniul de intervenții estetice”, a mărturisit medicul estetician Auday Al-Ahmad pentru spectacola.ro.

Mai mult, medicul a negat orice implicare într-un triunghi amoros, fiind axat exclusiv pe meseria practicată cu succes.

Pe de altă parte, Gabi Bădălău a confirmat ferm despărțirea de Bianca Drăgușanu, ba chiar ar fi și felicitat-o pe aceasta pentru alegerile făcute în viața personală, aflând din presă despre relația cu medicul estetician.

Doamna Drăgușanu am aflat că e implicată într-o altă relație, că are un alt partener. Eu nu mai am ce să discut. Înțelegeți voi mai bine lucrurile din acțiunile, declarațiile și lucrurile pe care le face doamna Drăgușanu. Categoric eu și Bianca ne-am despărțit. Nu am nici o relație cu un instructor de fitness. Rămâne o femeie însărcinată din priviri sau cum?! Nu există așa ceva. Am avut o relație de trei ani cu bune și rele și, momentan, am nevoie de o perioadă de liniște ca să-mi văd de viața mea, de proiectele mele, de copiii mei. Nu sufăr, nu am de ce, atâta timp cât mă trezesc dimineața, sunt sănătos, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Într-adevăr, orice despărțire e grea, dar viața merge înainte. Nu pot să spun decât că mă bucur pentru binele doamnei Drăgușanu. Sunt fericit pentru viața ei personală și alegerile făcute de ea”, a spus Gabi Bădălău într-un interviu recent la Xtra Night Show.

Citește și: EXCLUSIV | Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău la masa împăcării! Vedeta a renunțat la mască și a revenit la tandrețuri cu fostul iubit