Pentru că poate… Un rocker celebru a plătit 13.000 de euro pentru un zbor VIP pentru… CHITARA sa

Brian May, chitaristul legendarei trupe Queen, pare un tip modest, dar, ca orice artist, are ideile lui fixe. Drept urmare, starul a plătit 10.000 de lire sterline, echivalentul a aproape 13.000 de euro, pentru un bilet de avion la clasa VIP pentru chitara sa favorită.

RomaniaTV.net
07 nov. 2014, 10:01

Companiile aeriene au fiecare politica lor în privinţa bagajelor, iar instrumentele muzicale de obicei sunt transportate la cală, în condiţii speciale. Brian May nici nu a vrut, însă, să audă de aşa ceva atunci când a trebuit să meargă la Hollywood pentru un concert, aşa că a plătit o sumă astronomică pentru ca instrumentul său favorit, o chitară pe care a făcut-o cu mâinile sale în atelierul tatălui său, în urmă cu 40 de ani, să „călătorească” în cele mai bune condiţii de la Londra spre Los Angeles, unde May urma să participe la Classic Rock Awards.

„Nu ar fi acceptat nici în ruptul capului ca chitara sa să fie tratată ca un bagaj banal. Un membru al staff-ului său a călătorit cu chitara la clasa întâi, dar a trebuit să cumpere un loc şi pentru instrument, pentru că nu încăpea în spaţiul pentru bagajele de mână. Sunt puţine lucruri de care Brian este atât de pasionat precum este de chitara sa”, a povestit un apropiat al starului rock.

Nu s-a dezvăluit, însă, ce meniu special a avut celebra chitară a lui Brian May şi dacă a lăsat bacşiş însoţitorilor de zbor pentru serviciile VIP de care s-a bucurat.

Citeşte şi Brian May, celebrul chitarist de la Queen, impresionat de un băieţel român de la Next Star VIDEO