Pentru ce sumă este dispus Gigi Becali să renunțe la Palatul din Piața Victoriei

Latinfundiarul din Pipera a primit o super ofertă pentru a vinde Palatul din Aleea Alexandru, o clădirea construită în 1915, dar a refuzat-o. Gigi Becali a primit o ofertă de 23,5 milioane de euro pentru palat din partea Ambasadei Qatarului.

23 mart. 2023, 09:32
Pentru ce sumă este dispus Gigi Becali să renunțe la Palatul din Piața Victoriei

Dintre proprietățile lui Gigi Becali, un loc aparte îl reprezintă palatul din Aleea Alexandru, o clădire aflată în imediata apropiere a Guvernului, din Piața Victoriei. Clădirea este biroul latifundiarului din Pipera, un fel de sediu neoficial al celor de la FCSB, fiind locul unde Gigi Becali ține toate conferințele de presă.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a dezvăluit că deține informații conform cărora Gigi Becali ar fi avut posibilitatea să vândă pe o sumă fabuloasă palatul din Aleea Alexandru, dar pe care a refuzat-o.

“Da, este adevărat. Oferta a venit de la Ambasada Qatar. Eu le-am zis că nu este de vânzare, dar dacă dau 25 de milioane îl voi da. Agenția a venit cu un om de afaceri, dar le-am zis că nu vând, că nu dă omul ăla atâția bani. Nu vreau să-i zic numele, pentru că nu am vorbit cu omul, de ce să mint? Dar pe mine nu mă interesează să-l vând. Eu nu-l vând, ei au venit că vor să-l cumpere. Le-am zis că nu-l dau, iar ei au tot insistat. Atunci le-am zis ‘bine, dacă îl vreți, ăsta-i prețul: dați 25 de milioane’. Mi-au zis că-mi dau 20. Le-am zis că nu-l dau pe 20”, a declarat Gigi Becali pentru Cancan.ro.

Citește și: Marele secret al familiei lui Gigi Becali. Cine este, de fapt, soţia patronului de la FCSB

În prezent, palatul este trecut pe numele fetelor lui.

Palatul din Aleea Alexandru a fost construit în 1915 și proiectul a fost realizat de arhitectul Grigore Cerchez, după modelul Muzeului Rodin din Paris. Clădirea a ajuns în proprietatea lui Gigi Becali în 2006. I-a plătit pentru el nu mai puțin de 7 milioane de euro lui Steven Auschnitt, proprietarul de la acea vreme al clădirii.