Gigi Becali a primit o ofertă de 23,5 milioane de euro pentru Palat. Cine este cumpărătorul: „Este secret de familie!”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit că Gigi Becali a primit patru oferte de peste 20 de milioane de euro pentru celebra sa proprietate din Aleea Alexandru.

21 mart. 2023, 15:16
Gigi Becali a primit o ofertă de 23,5 milioane de euro pentru Palat. Cine este cumpărătorul: „Este secret de familie!”
Gigi Becali a primit o ofertă de 23,5 milioane de euro pentru Palat. Cine este cumpărătorul: "Este secret de familie!"

Gigi Becali a primit o ofertă de 23,5 milioane de euro pentru Palat. „”E un secret de familie, dar pot să-l dau. A primit 23,5 de milioane de euro ofertă pe Palat. I-a dat o ambasadă pe care nu pot să o spun pentru că s-ar putea să deranjeze. Trei ambasade. O ambasadă i-a dat 20 de milioane, alta i-a dat 23,5 de milioane și mai sunt doi oameni de afaceri care îi dau 25 de milioane de euro! Nu se gândește să-l vândă. Nu știu ce-o fi zis slujitorul, eu zic așa. Gigi Becali în afară de familie și țară totul e de vânzare. Toată lumea care are minte și care este negustor, ăsta este țelul. L-a cumpărat cu 7 milioane de euro și îl dă cu 25 de milioane de euro. Vă dați seama? Și ia 25 pentru că acolo pământul e foarte scump. Nu mai găsești pământ acolo”, a declarat Dragomir la Fanatik.

Citeşte şi: Gigi Becali, implicat într-o escrocherie de proporţii cu criptomonede. „Cine este înşelat, aia e, cine este deştept, nu e înşelat!”

Proprietatea din Aleea Alexandru a fost folosită în ultimii ani ca un fel de sediu neoficial al celor de la FCSB, fiind locul unde Gigi Becali ține toate conferințele de presă, tot aici fiind prezentați antrenorii și cele mai importante transferuri.

Citeşte şi: Scandal imens în familia lui Gigi Becali. Milionarul din Pipera a luat foc: „Nu mă interesează dacă se supără!”

Gigi Becali a plătit 7 milioane de euro în 2006 pentru „Casa Manu-Auschnitt”, o capodoperă arhitecturală aflată pe Aleea Alexandru. În acel moment, proprietar era Steven Auschnitt. Clădirea a fost construită în anul 1915, urmând planurile arhitectului Grigore Cerchez şi s-a dorit a fi o copie a Muzeului Rodin, din Paris. „Se zice că mama înțelepciunii este aducerea aminte de moarte și mă gândeam cum să-mi aduc aminte de moarte. O să ziceți: «Bă, ăsta e nebun!». Da, dar e mama înțelepciunii. Dacă mă gândesc la moarte, nu mă mai interesează să fac afaceri.  Păi, dacă eu mor oricum, de ce să fac bogății? Palatul e la fete, l-am dat la fete. Eu grijă de multe nu mai vreau”, declara acum doi ani Gigi  Becali.