Pepco, cel mai mare retailer de haine ieftine din Polonia, continuă angajările. Recrutează în opt oraşe din România

Pepco, cel mai mare discounter de îmbrăcăminte şi produse de uz casnic din Polonia, face angajări la Sibiu, Timişoara, Braşov, Baia Mare şi Satu Mare, Turda, Slatina şi Giurgiu, în această perioadă. Iată posturile vacante şi termenele-limită până la care se primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
10 dec. 2015, 07:24
Pepco, cel mai mare retailer de haine ieftine din Polonia, continuă angajările. Recrutează în opt oraşe din România

Pepco a deschis pe 3 martie primele sale două magazine din România, în Bucureşti şi Ploieşti. Retailerul a închiriat spaţii în galeria comercială a Auchan Drumul Taberei, operată de Immochan România, divizia de dezvoltare imobiliară a Auchan, şi a Kaufland Ploieşti.

Pepco este cel mai mare retailer de tip discount de îmbrăcăminte, accesorii, jucării şi de obiecte pentru casă din Polonia, cu 500 de magazine şi peste 4000 de angajaţi.

Pepco angajează casieri la Sibiu, Timişoara.
Candidatul ideal pentru acest post are studii medii, e amabil, punctual, are spirit de echipă, nu are contraindicaţii la efort fizic moderat.
10 ianuarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste locuri de muncă. Pentru detalii, click pe fiecare oraş.

Pepco angajează casieri la Braşov, Baia Mare şi Satu Mare (click pe fiecare oraş pentru detalii).

Pepco angajează pe posturile de şef/şef de adjunct de magazin la Turda.
Eşti potrivit pentru aceste posturi dacă ai cel puţin studii medii şi doi ani experienţă în retail, eşti rezistent la stres, orientat către client, ştii să operezi un PC, ai condus cu succes echipe de oameni, ai abilităţi de planificare şi organizare. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care vorbesc limba engleză. Amănunte, aici.

1 ianuarie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru posturile vacante enumerate mai sus.
Pepco angajează pe posturile de şef/şef de adjunct de magazin la Slatina şi Giurgiu.
Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă găsiţi dacă daţi click pe fiecare oraş.