Pepe a investit 50.000 de euro într-un magazin de haine făcut cadou soţiei. Preţurile sunt pentru toate buzunarele VIDEO

Pepe și-a închis barul din centrul Capitalei și a deschis împreună cu soția lui, Yasmine, un magazin de haine. Artistul a mărturisit că a fost mereu pasionat de haine și că a călătorit mult, descoperind diverse piese vestimentare, în special în Italia.

07 aug. 2023, 10:40
Pepe a investit  50.000 de euro într-un magazin de haine făcut cadou soţiei. Preţurile sunt pentru toate buzunarele VIDEO
Pepe a investit 50.000 de euro într-un magazin de haine făcut cadou soţiei. Preţurile sunt pentru toate buzunarele

Pepe a investit 50.000 de euro într-un magazin de haine făcut cadou soţiei. Cei doi doresc să ofere o gamă variată de articole vestimentare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

„Tot timpul mi-au plăcut hainele. Și am cumpărat de peste tot. Tot călătorind, am descoperit niste lucruri foarte frumoase în Italia. Și mi-am zis că este momentul să ne îmbrăcăm de la propriul nostru magazin. Astăzi s-a deschis, oficial. E afacerea familiei și am făcut-o în primul rând pentru Yasi. Ne vom ocupa amândoi, vom fi și noi în magazin să vindem, să întâmpinăm clientul. Evident însă, că avem și angajați. De asemenea, produsele pot fi comandate și de pe site-ul magazinului”, a declarat Pepe pentru Cancan.

Citeşte şi: Câţi bani cheltuie Tavi Clonda şi Gabriela Cristea pentru poftele fetelor lor. „Cât un avans pentru o maşină de 100.000 de euro!”

„Nici măcar nu am socotit la cât s-au ridicat cheltuielile, pentru că investiția este pe termen lung. Avem câte 2-3 modele doar pentru fiecare mărime, pentru că nu vrem să vindem uniforme. Mie mi s-a întâmplat ca la un eveniment să fiu îmbrăcat la fel ca altcineva, și chiar nu-i deloc plăcut. În acest moment, în magazin avem 2.000 de produse, atât pentru copii, de toate vârstele, cât și pentru adulți”, a precizat artistul.

Citeşte şi: Teodora Vochin, fiica lui Andrei Vochin și fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu, șochează cu un mesaj din inima Moscovei: ”Aici e WOW!”

Magazinul se află în centrul Bucureștiului, pe Calea Victoriei  nr. 100, și oferă prețuri pentru toate buzunarele. Cele mai accesibile articole au un preț de 100 de lei, în timp ce produsele mai exclusive pot ajunge până la 1.750 de lei. „Vom face aprovizionarea la două săptămâni. Deși e în centru, pe Victoriei 100, prețurile sunt pentru toată lumea. Cel mai ieftin produs e 100 lei, cel mai scump 1.750 de lei. Fetele sunt foarte bucuroase, au făcut poze cu toate hainele. Acum nu le mai place să se îmbrace ambele la fel, ca atunci când erau mai mici”, a mai dezvăluit Pepe.