Teodora Vochin, fiica lui Andrei Vochin și fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu, șochează cu un mesaj din inima Moscovei: ”Aici e WOW!”

Teodora Vochin, fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu, colindă lumea din postura de stewardesă la o companie aeriană importantă. De data aceasta, ea a mers la Moscova doar pentru a petrece câteva zile însoțită de prieteni.

06 aug. 2023, 20:40
Teodora Vochin, fiica lui Andrei Vochin și fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu, șochează cu un mesaj din inima Moscovei: ”Aici e WOW!”

Fiica lui Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a postat pe Instagram imagini din capitala Rusiei cu mesajul: „Moscova… o inspirație uriașă pentru mine”.

Teodora Vochin a mai spus că „Orașul e wow… nici nu știu cum ai putea sa zici ceva diferit”, ignorând mesajele care îi transmiteau că vizitează „barbarii Europei”.

Teodora Vochin este fiica lui Andrei Vochin, fostul jurnalist al Gazetei Sporturilor și actualul consilier al președintelui FRF Răzvan Burleanu.

„Orice părinte își dorește ce e mai bun pentru copilul lui. Tatăl meu este un om corect și curat profesional. Greșelile inerente vârstei mele n-aș vrea să se asocieze cu el. Cu siguranță l-a deranjat (n.r. relația Teodorei cu Ilie Dumitrescu). A fost o greșeală față de tatăl meu. În rest a fost o experiență plăcută și cam atât”, a spus Teodora la Antena Stars.

Citește și: Nepotul lui Gigi Becali, reacţie suburbană după o postare a lui Cristian Tudor Popescu. „Un gunoi mai mare nu există în media”