Pepe are probleme cu banii după divorțul de Raluca Pastramă. ”Au venit și au propus multe”

Cântărețul are probleme cu banii după divorțul de Raluca Pastramă. Cei doi și-au împărțit bunurile corespunzător, însă artistul trece printr-o perioadă mai dificilă.

01 apr. 2021, 18:50
Pepe are probleme cu banii după divorțul de Raluca Pastramă. ”Au venit și au propus multe”

Pepe are probleme cu banii după divorțul de Raluca Pastramă. Acesta a mărturisit că dorește să vândă salonul de înfrumusețare care i-a revenit la partaj. Salonul se află în centrul Bucureștiului, pe Calea Victoriei, însă în acestă perioadă de pandemie, Pepe nu reușește să găsească un cumpărător.

Salonul are coafor, cosmetică, make-up, barbershop și servicii de manichură-pedichiură și dispune vânzarea la prețul de 530.000 de euro. Cântărețul a mai scăzut tariful acestuia din cauza crizei de cumpărători.

Citește și: Pepe face dezvăluiri fără perdea! Cum a descoperit că era înșelat de Oana Zăvoranu pe vremea când erau căsătoriți

”Nu l-am mai vândut, însă, daca vine mâine cineva cu banii jos, îl dau din prima. Până acum am avut mulți clienți care au venit și mi-au promis multe, că îmi dau banii, ba că îmi dau un teren, ba că îmi dau o mașină, însă nu s-a concretizat nimic. Așa, pe vorbe, eu nu dau afacerea’, a spus Pepe, pentru Impact.ro.

Mai mult decât atât, artistul susține că este dispus chiar să închirieze spațiul, totul pentru a obține un venit mai bun față de cel de acum. În urma divorțului, Pepe a rămas cu salonul de înfrumusețare, iar Raluca cu grădinița.

Pepe are probleme cu banii după divorțul de Raluca Pastramă

”Salonul a fost închiriat timp de nouă luni, contractul inițial a fost pe trei ani, însă, din cauza pandemiei, lucrurile nu au mai mers. Este o afacere pe care îmi doresc să o vând, dacă nu o vând am să o închiriez, că îmi convine și așa. Până acum am avut mulți clienți care au venit și mi-au promis multe, că îmi dau banii, ba că îmi dau un teren, ba că îmi dau o mașină, însă nu s-a concretizat nimic. Așa, pe vorbe, eu nu dau afacerea.Până la urmă cred că o să dau un anunț că îl închiriez. Eu nu am timp de așa ceva, plus că trebuie să te și pricepi. Dacă îl țin închis cinci ani nu pierd nimic” , a mai spus cântărețul.

Citește și: Bianca Drăguşanu, suma uriaşă pe care o câştigă din Instagram. „Plătesc taxe și impozite la toate încasările!”