Pepe dă cărțile pe față. Adevărul despre cum se înțeleg fiicele lui din prima căsătorie cu fratele lor mai mic

Pepe e printre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști de la noi. În urmă cu câteva luni, a devenit tatăl unui băiețel, ceea ce îl face să radieze de fericire.

31 mart. 2023, 22:37
Pepe dă cărțile pe față. Adevărul despre cum se înțeleg fiicele lui din prima căsătorie cu fratele lor mai mic

Pepe mai are și două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă, pe Rosa și pe Maria. Fanii au fost foarte curioși să afle în ce relație sunt cele două fetițe cu fratele lor vitreg.

Pepe a vorbit despre familia lui recent și a răspuns la toate curiozitățile fanilor. Artistul a spus cu toată convingerea că fiicele lui s-a bucurat mult pentru venirea pe lume a frățiorului lor și că nu există nici urmă de gelozie.

Citește și Raluka rupe tăcerea despre relația cu Pepe: „Ne știm de foarte mult timp și suntem mai mult decât colegi”

„Chiar avem o familie frumoasă și mă bucur mult de tot c-a existat înțelegere din toate părțile, în așa fel încât lucrurile să se așeze. Cât despre gelozii între frați, nici nu se pune vorba. Fetele sunt îndrăgostite efectiv de Pepe Junior, iar el, vă dați seama, este jucăria familiei în momentul de față.

Singurele gelozii care încă există și sunt evidente… sunt între ele, ca surori. Și asta pentru că există întotdeauna între surori o concurență, mai ales că sunt apropiate de vârstă. Legat de Pepe Jr, el este doar jucăria și plăcerea familiei. Se simte iubit și adorat și chiar nu au existat gelozii din partea fetelor vizavi de el, sub nicio formă. Și Doamne ajută, îi mulțumesc mult de tot lui Dumnezeu!”, a mărturisit Pepe într-un interviu pentru Viva.ro.

Citește și Cum arată fiul lui Pepe și al Yasminei la opt luni. Artistul e un familist convins și îi dedică micuțului tot timpul 

Pepe trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui. Familia e totul pentru el, iar recent chiar a lansat o nouă piesă care se numește „Familia mea”.

Videoclipul piesei, dar și versurile, sunt de-a dreptul emoționante și înduioșătoare, artistul fiind profund recunoscător pentru cele două fiice ale sale, pentru fiul său, dar și pentru actuala lui parteneră de viață, care l-a făcut pentru prima dată tată de băiat.

„Voi sunteţi viaţa mea,
Şi fericirea mea e lânga voi.
Voi sunteţi viaţa mea,
Şi toată viaţa mea înseamna noi.
Voi sunteţi viaţa mea,
Doar Dumnezeu ştie cât vă iubesc din suflet.
Voi sunteţi viaţa mea,
Şi cerului vreau să îi mulţumesc
Pentru Familia mea.

Am dorinţa împlinită,
Ţie Doamne îţi mulţumesc.
Am familia unită,
Doar aşa simt că trăiesc.

Să strâng la piept
Tot ce iubesc şi simt că
Mor de drag,
De dragul vostru”, sunt câteva dintre versurile melodiei.