Raluka rupe tăcerea despre relația cu Pepe: „Ne știm de foarte mult timp și suntem mai mult decât colegi”

Raluka rupe tăcerea despre relația cu Pepe. După numeroase speculații că cei doi ar avea mai mult decât o relație de colegialitate și prietenie, artista a decis să spune adevărul despre legătura ei cu celebrul cântăreț.

28 mart. 2023, 14:28
Raluka rupe tăcerea despre relația cu Pepe: „Ne știm de foarte mult timp și suntem mai mult decât colegi”
Raluka rupe tăcerea despre relația cu Pepe

Raluka rupe tăcerea despre relația cu Pepe, după ce s-a spus că au fost văzuți în ipostaze tandre. Mai demult, în presă au apărut niște zvonuri conform cărora între cei doi artiști ar fi existat niște apropieri suspecte.

Citește și: Un nou război a izbucnit în showbiz. Andra și Raluka sunt la cuțite. Ce s-a întâmplat între cele două

Raluka rupe tăcerea despre relația cu Pepe

Deși susține că acum nu o mai deranjează aceste speculații, la fel ca la începutul carierei, cântăreața a infirmat vehement zvonurile și a spus că între ei e vorba doar spre o prietenie. În plus, ea și colegul ei de breaslă s-au amuzat pe baza acestor speculații.

Din păcate, astăzi orice bărbat este în preajma mea este automat transformat de presă în „noul iubit al Ralukăi. Înainte mă deranjau aceste speculații, dar am înțeles că oamenii trebuie să-și vadă interesul, de aceea nici nu se sinchisesc în a face research. Nu le acord credibilitate și nici atenție acestor oameni, care sunt nimic mai mult decât vânători de senzațional. Eu și cu Pepe ne știm de foarte mult timp și, pe lângă faptul că suntem colegi, suntem și prieteni buni, și da, chiar ne-am amuzat pe baza acestor știri„, a declarat Raluka, pentru Viva.ro.

Raluka, în pragul depresiei din cauza unei afecțiuni

Raluka a suferit enorm din cauza acneei și a fost la un pas de depresie. În ciuda tuturor acestor probleme extrem de grave, artista nu s-a ferit să vorbească public despre suferințele cauzate de afecțiune.

Am avut și momente în care nu m-am prezentat la anumite evenimente din acest motiv. Pe stradă am ieșit întotdeauna. Când te confrunți cu problema pe care ai impresia că nu o poate rezolva nimeni, ajungi destul de ușor la depresie.

Pentru că alergi la toți doctorii și iei toate tratamentele posibile. Am avut perioade foarte dificile în care mă izolam până se mai remediau problemele. Și perioade în care mă resemnam cu ideea că așa voi fi toată viața. Am avut norocul să întâlnesc omul potrivit. Și să mă vindec într-un procent destul de mare încât să nu mai intervină frustrările”, a mărturisit Raluka, potrivit EGO.ro.