Pepe i-a recunoscut totul soției sale. Ce făcea artistul înainte să o cunoască

Pepe a dat dovadă de sinceritate față de soția lui, Yasmine Ody. Artistul i-a spus deschis ce a făcut înainte să o cunoască și să ajungă alături de ea în fața altarului.

04 oct. 2023, 08:24
Pepe i-a recunoscut totul soției sale. Ce făcea artistul înainte să o cunoască

Pepe și Yasmine Ody sunt într-o relație de trei ani și se înțeleg de minune. De un an sunt căsătoriți și au împreună un băiețel, pe care l-au botezat Pepe Jr.

Atunci când nu sunt alături de fiul lor, cei doi se ocupă de activitățile din sfera profesională. Recent și-au deschis un magazin de haine în București și au filmat și câteva clipuri video la fața locului.

Citește și Rona Hartner a învins cancerul a doua oară, deși se afla în stadiul patru cu metastaze: „E o minune mare de tot”

În timp aranjau pantofii printre rafturi, Pepe s-a gândit să împărtășească cu partenera lui un moment de dinainte de să o cunoască. Solistul i-a spus că se pricepe să aleagă pantofi pentru doamne fiindcă a cumpărat multe perechi până să o cunoască.

”Pepe: Vreau să-ți recunosc faptul că am cumpărat foarte mulți pantofi cu toc la viața mea și știu mărimile pe de rost, dar ție ți-am cumpărat cele mai multe.

Yasmine: Să le vând

Pepe: Bine, tu le și vinzi”, a fost dialogul dintre cei doi soți, așa cum apare într-un Instastory.

Pepe a povestit mai multe despre afacerea pe care o are cu soția sa. Yasmine e cea care o administrează, iar vânzările se fac fizic și online. În ceea ce privește publicitatea, amândoi au o mare contribuție.

”E o afacere de care se ocupă Yasmine și care poate să crească de la zi la zi, de la săptămână la săptămână. Avem și site, deci chiar dacă magazinul fizic este închis, afacerea merge, se vând lucrurile foarte bine online! De publicitate nu îmi fac griji.

Ne ocupăm și eu, dar și Yasmine de asta. Oamenii care mă urmăresc au aflat de afacere într-un timp scurt, o săptămână sau două. Sunt și comenzi online, dar și oameni care vin acolo. Avem și private shopping, adică se poate închide magazinul!

Nu este ceva extrem de complicat, nu este o marfă care să se strice, nu este un restaurant unde să se strice mâncarea sau unde ai nevoie de mulți angajați! Ne ocupăm direct de asta, e ușor! Pare complicat, dar, până la urmă, nu e ceva riscant!”, a detaliat Pepe pentru ego.ro.

Citește și Adda nu a scăpat de boala Lyme. Care este starea de sănătate a artistei: „Încă trei luni de injecții cu moldamin”

Pepe și Yasmine Ody formează un cuplu de când artistul a divorțat de fosta soție, Raluca Pastramă, cu care are două fetițe, pe Rosa și pe Maria. Înainte, a mai fost căsătorit o dată, cu Oana Zăvoranu.