Adda nu a scăpat de boala Lyme. Care este starea de sănătate a artistei: „Încă trei luni de injecții cu moldamin”

Adda nu a scăpat de boala Lyme. Artista a dezvăluit care este starea sa de sănătate, după luni întregi de tratamente, după ce medicii au diagnosticat-o corect în cele din urmă. Ultimii ani au fost un chin pentru cântăreață, însă a reușit să fie puternică pentru familia ei, mai ales pe băiețelul pe care îl are cu Cătălin Rizea.

03 oct. 2023, 22:58
Adda nu a scăpat de boala Lyme. Care este starea de sănătate a artistei: „Încă trei luni de injecții cu moldamin”
Adda nu a scăpat de boala Lyme

Adda nu a scăpat de boala Lyme. Vedeta a trecut prin momente cumplite, după ce s-a luptat ani la rând să descopere boala care o chinuia. A mers la mai mulți medici, până să i se pună diagnosticul corect. Între timp, starea de sănătate a vedetei se agrava din ce în ce mai rău.

Citește și: Adda, mesaj ferm pentru medici, după ce a cheltuit 15.000 de euro doar ca să afle ce diagnostic are: „Prin asta trece un bolnav. Se pierde timp prețios”

Adda nu a scăpat de boala Lyme

Mai am de făcut tratament. Încă trei luni de injecții cu moldamin, din totalul de 18 luni. În primăvară mă testez, să văd dacă ies negativă. Oricum am rămas cu ceva sechele. Mai am dureri foarte mari de oase, uneori. Și obosesc destul de repede. Dar cu astea poți să trăiești. Îți mai dai cu cremă, mai faci masaj. Mie când mi s-a declanșat boala, nu mai puteam respira, eram rău.

M-am dus la Urgențe, la o clinică privată, pentru că spitalele erau în carantină. M-a costat 2000 de lei o perfuzie. Dar nu au știut să-mi spună ce am. A doua zi m-am dus din nou acolo, alți 2000 de lei. Deci 4000 de lei s-au dus în 24 de ore”, a mărturisit  cântăreața, pentru Cancan.ro.

Ce dietă ține Adda, după ce a aflat că suferă de boala Lyme

Pentru a-și ține afecțiunea sub control, Adda și-a schimbat complet stilul de viață, fiind extrem de atentă la ce mănâncă, atât ea, cât și familia ei. Artista urmează un regim antiinflamator și se află în continuare în perioada de tratament.

Mai am o perioadă lungă de tratament. Regim antiinflamator țin. Fără zahăr, fără gluten, lactate cât mai rar și puțin. Cât mai puține alimente procesate din magazine. Carnea, din sursă sigură și foarte rar. Aproape 90% gătit doar acasă. Nu am nicio aplicație. Nici nu știu cum se comandă mâncare. Apă multă, vitamine, ceaiuri. Un regim de viață cât mai sănătos pentru corpul meu.

Mâncăm cât mai sănătos și simplu. Foarte multe salate, legume. Pește la cuptor. Nu ținem dietă niciunul. E un stil de viață pe care ni l-am impus ca să fim sănătoși. Nu comandăm niciodată mâncare. Foarte rar are Alex poftă de pizza sau noodles, dar și pe astea preferăm să le facem în casă. Inclusiv aluatul”, a declarat Adda.