Pepe, mărturisiri despre căsnicia lui. Ce spune artistul despre diferența de vârstă de 15 ani dintre el și soția lui. ”Dacă ne întâlneam când aveam 25 de ani…”

Pepe a mărturisit câteva lucruri despre partenera sa de viață și cum l-a cucerit înainte de a începe relația. Ce a spus artistul despre diferența de vârstă de 15 ani dintre el și soția lui, află în rândurile următoare.

20 feb. 2024, 12:09

Pepe a mărturisit câteva lucruri despre partenera sa de viață și cum l-a cucerit înainte de a începe relația. Ce a spus artistul despre diferența de vârstă de 15 ani dintre el și soția lui, află în rândurile următoare.

Citește și Pepe a rupt relația cu Andra și Cătălin Măruță? Declarațiile făcute de artist: „Nu stau să mă justific”

Pepe este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Recent, cântărețul a vorbit despre diferența de vârstă dintre el și soția lui, Yasmine și că cei 15 ani nu se resimt deloc în căsnicia lor.

Întrebat ce își mai dorește de la viață, odată ce deja pare că radiază de fericire, artistul a răspuns:

„Sănătate, ce îmi mai pot dori? Și să ne bucurăm de ceea ce avem”.

Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe

Întrebat și cum poate avea o asemenea conexiune cu soția, pe care pare că o cunoaște de foarte multă vreme, Pepe a spus:

„Așa ne simțim, ca și cum ne știm demult. Oricum ne știm de foarte mulți ani. Dar noi suntem împreună de doi ani și jumătate, aproape trei. În luna mai împlinim trei ani de când suntem împreună. Adică, cumva le așază Dumnezeu. Poate, dacă am fi avut aceeași vârstă și ne întâlneam la 25 de ani, poate nu ne potriveam”.

„Diferența de vârstă dintre noi nu se simte, părerea mea. Nu există unul mai ‘nebun’ și altul mai echilibrat. Mi mi se pare că suntem echilibrați amândoi”, a mai spus Pepe, potrivit Viva.ro.

Ca mulți alți bărbați, și artistul recunoaște că se consultă cu soția lui în cam tot ceea ce face.

„Mă sfătuiesc, în primul rând cu soția mea, în tot ceea ce fac; pentru că este jumătatea mea și e normal. Mă sfătuiesc în toate domeniile. Și nu neapărat că s-ar pricepe, dar femeia are întotdeauna un simț în plus, mai ales când te iubește, știe ea ce știe. Simte”.

Întrebat dacă poate spune trei mari calități ale femeii pe care o iubește, Pepe a mărturisit că nici măcar nu poate spune doar trei, pentru că sunt mult mai multe.

„Are multe calități, nu aș putea să spun doar trei. Le are pe toate. În primul rând, am întrebat-o eu la început, în primele două-trei zile, când ne-am întâlnit; nu eram împreună pe atunci și am întrebat-o ”Ce îi place cel mai mult la mine”, a declarat Pepe, potrivit Viva.ro.

„Îmi place că ești cel mai bun tată”. M-a spart în momentul acela. Da, mi-a spus că îi place de mine, că sunt un tată extraordinar, cel mai bun tată din lume Adică nu mă așteptam.

Citește și Raluca Pastramă, aflată la al doilea divorț în doar trei ani, dezvăluie regretele avute după separarea de Pepe: „Nu am ieșit să spun partea mea de adevăr”

Mă așteptam să spună orice altceva, că sunt nebun, că sunt artist, spontan, glumeț, dar nu mă așteptam să spună asta. Nu știam că apreciază fetele chestia asta sau nu mă așteptam eu. Dar m-a surprins atunci. Atunci am început să fiu mai atent la ea”, a mărturisit Pepe.