Pepe a rupt relația cu Andra și Cătălin Măruță? Declarațiile făcute de artist: „Nu stau să mă justific”

Pepe a rupt relația cu Andra și Cătălin Măruță? Asta este întrebarea care stă pe buzele tuturor, pentru că nu mai sunt văzuți împreună, așa cum erau pe vremuri. Mai mult, pentru că relația lor era foarte apropiată, Pepe și fosta lui soție, Raluca, i-au ales pe soții Măruță ca nași de cununie, dar și de botez ai Mariei, fetița cea mare.

18 sept. 2023, 20:10
Pepe a rupt relația cu Andra și Cătălin Măruță? Declarațiile făcute de artist: „Nu stau să mă justific”
Pepe a rupt relația cu Andra și Cătălin Măruță?

Pepe a rupt relația cu Andra și Cătălin Măruță? Artistul a divorțat însă după opt ani de căsătorie de mama fetelor sale, iar la scurt timp, și relația cu nașii a avut de suferit. Mai mult, cântărețul nu a mai apelat la soții Măruță să-i boteze băiețelul pe care-l are cu actuala sa soție, Yasmine Ody.

Citește și: Pepe a investit 50.000 de euro într-un magazin de haine făcut cadou soţiei. Preţurile sunt pentru toate buzunarele VIDEO

Pepe a rupt relația cu Andra și Cătălin Măruță?

Pepe nu e genul care să se certe cu cineva. Nu, nu s-a certat nici cu Cătălin Măruță și nici cu Andra. Au păstrat mereu o relație civilizată. Doar că între cei trei a intervenit o ruptură, relațiile dintre ei s-au răcit.

Nu se mai vizitează ca pe vremuri. Se sună doar cu ocazia diverselor evenimente de familie, pentru a-și face urări, dar nu mai petrec timp împreună. Nașul băiețelului lui Pepe a fost fratele său cel mare. Andra și Măruță au fost puși în fața faptului împlinit. Nici măcar nu au fost întrebați dacă-și doresc să-l creștineze tot ei și pe junior”, a declarat o persoană apropiată acestora, pentru Cancan.ro.

Contactat pe marginea acestui subiect, Pepe nu a dorit să comenteze: „Nu stau să mă justific pentru o astfel de informație”.

Pepe a dezvăluit care e marea tragedie din viața lui

Pepe și-a făcut curaj să vorbească despre tragedia care i-a marcat viața. Prezentatorul, care l-a înlocuit pe Cosmin Seleși la „Te cunosc de undeva”, și-a pierdut nepotul într-un accident de mașină. Franco a murit la 17 ani, nu a mai avut nicio șansă să fie salvat.

Pepe a cunoscut-o pe Yasmine la înmormântarea adolescentului. Câțiva ani mai târziu, și-a găsit puterea să-și exprime durerea prin muzică. A lansat piesa „Un înger” a cărui poveste nu o știu mulți, dar este fix despre această dramă a vieții lui.

Cântărețul l-a și visat pe Franco, nepotul său, care i-a zis că e într-un loc mai bun și că familia lui n-ar trebui să-și facă griji pentru el.

Mi-a apărut în vis la o lună după ce a murit. Îmi zâmbea! Vorbea normal cu mine. L-am întrebat, ’bă, ești bine?’. El a zis: ‘da, nu mai plânge. Lui tata nu-i apar în vis ca el plânge, e supărat. Eu sunt ok aici’. Nu am zis niciodată până acum că l-am visat, nu am putut. Am făcut piesa asta pentru el, el e îngerul”, a declarat Pepe după lansarea piesei.