Pepe, mesaj cu subînțeles despre relația cu Raluca Pastramă: ”Să cunoști adevărul, dar să crezi minciunile”

Pepe se află în prin divorț cu soția sa, Raluca Pastramă, cu toate că nu și-a dorit să se despartă de mama fiicelor sale. Artistul s-a dat recent de gol pe internet, în ceea ce privește realitatea vieții sale.

16 dec. 2020, 12:11
Pepe, mesaj cu subînțeles despre relația cu Raluca Pastramă: ”Să cunoști adevărul, dar să crezi minciunile”

Pepe, mesaj cu subînțeles. Cântărețul a dezvăluit, printr-un citat postat pe o rețea de socializare, povestea prin care trece în prezent. Pepe a specificat și faptul că este conștient că a fost mințit, dar acceptă.

Citește și: Alina Eremia a plâns într-o emisiune în direct. Motivul incredibil care a emoționat-o pe artistă. Nu s-a așteptat niciun moment

”Definiția prostiei. Să cunoști adevărul, să vezi adevărul, dar să crezi în continuare minciunile”, a fost mesajul postat de către artist pe contul de Instagram.

Pepe și Raluca Pastramă trăiesc printr-o perioadă dificilă. Cei doi se despart după nouă ani de relație și opt de căsnicie, dar și două fetițe superbe. Bruneta ar fi fost cea care i-a propus cântărețului să divorțeze, iar acesta nu a avut de ales, fiind deja pus în fața faptului împlinit.

Pepe, mesaj cu subînțeles. Recent, cântărețul a petrecut un weekend alături de cele două fetițe ale sale. După luni bune în care a purtat barbă, artistul a decis să renunţe la ea, astfel şi-a întâmpinat cele două fetiţe cu un nou look, care locuiesc, de câteva săptămâni, la bunicii materni. Fericit că petrece timp cu ele, artistul a postat imagini pe reţelele de socializare.

Între Pepe și Raluca Pastramă nu pare să mai fie loc de împăcare, iar ultima acțiune din instanță indică destul de clar acest lucru. Cei doi se luptă acum cu toate armele pentru o vilă luxoasă și două maşini de lux.

Pepe şi Raluca Pastramă au ajuns la divorţ după ce cântăreţul ar fi prins-o pe soţie că îl înşeală, aceasta recunoscând ulterior cel puţin o escapadă amoroasă extraconjugală. Pepe le-a spus fanilor că despărțirea de mama fetițelor sale se va face pe cale amiabilă, însă, între timp, lucrurile au luat o altă întorsătură și situația devine din ce în ce mai complicată, relatează Cancan.