Cum arată Gaviota din „Cafea cu parfum de femeie” la 55 de ani

În 1994, Margarita Rosa de Francisco făcea furori într-una dintre cele mai urmărie telenovele ale timpurilor, "Cafea cu parfum de femeie". Avea 29 de ani pe vremea când îi dădea viaţă Gaviotei şi juca alături de un actor la care visa orice femeie, Guy Ecker.

02 mai 2021, 11:26

Cum arată Gaviota din „Cafea cu parfum de femeie”. Actriţa columbiană Margarita Rosa de Francisco a jucat în numeroase producţii spaniole, dar rolul Gaviotei i-a adus celebritatea şi a propulsat-o în topul celor mai frumoase actriţe şi mai apreciate de telenovelă. Telenovela „Cafea cu parfum de femeie” i-a făcut celebri în toată lumea pe protagoniști, Margarita Rosa de Francisco și Guy Ecker, dar și pe Danna Garcia, care avea atunci doar 16 ani.

La succesul telenovelei a contribuit și coloana sonoră, cântecele fiind interpretate chiar de protagonistă, Margarita Rosa de Francisco.

Citeşte şi Cum arată actriţa din „Sclava Isaura” la 63 de ani. Lucelia Santos a luptat din răsputeri să scape de imaginea personajului cu care era asociată în conştiinţa colectivă

Vă mai amintiţi „Cafea cu parfum de femeie”?

Telenovela „Cafea cu parfum de femeie” prezintă o imagine panoramică și autentică a culturii tradiționale columbiene de cafea, de la culegători care muncesc pe plantații până la exportatori, apoi partea birocratică a unei Asociații a breslei industriei cafelei columbiene, urmând avansarea la o organizație internațională, potrivit wikipedia.

„Cafea cu parfum de femeie” este povestea unei tinere pe nume Teresa Suarez, poreclită, însă, Gaviota (în traducere, pescăruș), care lucrează pe o plantație de cafea. Aici, îl întâlneşte pe Sebastian Vallejo (Guy Ecker), băiatul unui puternic om de afaceri din industria cafelei din Columbia. Deşi se îndrăgostesc şi între ei ia naştere o frumoasă poveste de iubire, Sebastian decide să se căsătorească cu o altă femeie.

La rândul ei, Gaviota intră în importanta lume a cafelei dominată de bărbați. Are un succes uriaş, fiind prima femeie care lucrează la un nivel atât de înalt în acea lume dominată de bărbaţi. Când Sebastian si Gaviota se vor întâlni din nou, ei vor afla că dragostea dintre ei doi nu a murit niciodată.

Citeste si Mădălin Voicu nu a participat la nunta fiului său: „Sunt lucruri care mă dor, uneori sufăr din cauza asta”

Cum arată Gaviota din „Cafea cu parfum de femeie” la 55 de ani

Dar Margarita nu s-a ocupat doar cu actoria. Ea cântă şi activează în televiziune. De asemenea, este ambasador Unicef și scriitoare, fiind autoarea cărții „The man on the phone”.

Este pasionată de sport şi are un trup de invidiat. Actriţa nu a devenit niciodată mamă, în schimb, are doi căţei frumoşi pe care îi consideră copiii ei.

În 2017, o publicație din Mexic a scris despre Margarita că ar suferi de cancer și urmează tratament pentru această boală. Actriţa a dezminţit, însă, informaţiile. „O publicație din Mexic a scris că nu am mai făcut reality-show-ul „El Desafio”, pentru că am cancer…Au publicat un articol întreg, cu un interviu, pe care chipurile eu l-am acordat, în care spun ce tratament urmez, ce tip de cancer am și toate detaliile. Nu am avut de ales și a trebuit să neg informațiile pentru că nu e adevărat. Din fericire, sunt foarte sănătoasă, din toate punctele de vedere”, a spus celebra Gaviota într-un filmuleț pe care l-a postat, în 2018,  pe contul ei de Instagram, pentru a pune capăt acestor zvonuri.

Margarita a fost căsătorită o singură dată, timp de doi ani, din 1988 până în 1990, cu actorul şi cântăreţul Carlos Vives, pe care l-a întâlnit pe platourile de filmare de la telenovela “Gallito Ramirez”. De 12 ani, Margarita are o relaţie cu producătorul olandez Will van der Vlugt.