S-a aflat SECRETUL LUI PONTA! Fostul premier şi soţia Daciana au înfiat un copil

Fostul premier Victor Ponta, care la alegerile parlamentare din 6 decembrie nu a reuşit să atingă pragul electoral, a făcut marţi seară o mărturisire explozivă, în emisiunea "40 de întrebări", moderată de jurnalista Denise Rifai.

09 dec. 2020, 08:48
S-a aflat SECRETUL LUI PONTA! Fostul premier şi soţia Daciana au înfiat un copil

S-a aflat astfel unul dintre motivele pentru care Victor Ponta a părut destul de relaxat după eşecul din alegerile parlamentare, când partidul pe care îl prezidează, Pro România, nu a atins pragul electoral de 5%, astfel că atât Ponta, cât şi un alt binecunoscut fost premier, Călin Popescu Tăriceanu, au rămas în afara viitorului parlament.

„Multumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alaturi in acest proiect .

Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevarati, noi proiecte si noi provocari!
Numai bine prietenilor – numai bine tuturor celorlalti!
NEVER GIVE UP !”, este mesajul publicat de Ponta, pe pagina sa de Facebook, chiar în noaptea de dumincă spre luni, imediat cum numărătoarea a 80% din voturi arăta că acesta nu va intra în parlament.

S-a aflat secretul lui Ponta. Acesta a mărturisit că a adoptat un copil

În emisiunea lui Denise Rifai, de la KanalD, Victor Ponta a dezvăluit că el şi soţia sa, Daciana, au adoptat un copil, spunând că acum are trei copii, nu doi, iar jurnalista a venit cu precizări după emisiune.

„Am convenit cu invitatul meu din aceasta seara, de la #40deIntrebari, fostul premier Victor Ponta, sa fiu eu cea care aduce toate clarificarile cu privire la marturisirea pe care a facut-o in aceasta seara, legat de faptul ca are 3 copii, si nu 2, asa cum stiam cu totii, pana acum.

Daciana si Victor Ponta au infiat o fetita! Are 6 ani si se numeste Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei si l-au dorit enorm! Asa vesti frumoase sa tot auzim!”, a povestit Denise Rifai.

Revenind la scena politică, Ponta a dezvăluit şi care este singurul său duşman din politică.

„Regret că m-am certat cu toată lumea din politică, cu excepția lui Traian Băsescu. Suntem exact ca ziua cu noaptea, soarele cu luna, pisica cu câinele. Cred că și pe lumea cealaltă ne-am certa, dar probabil că el o să meargă în Iad și eu sper să merg în Rai, totuși.

Altfel, dacă ajungem în același loc, ne certăm și acolo. Domnul Băsescu este singurul dușman. Restul… îi consider adversari politici. E o mare diferență. Dușman e un termen chiar… vine din limba turcă.

Doar pe Traian Băsescu pot să-l pun la dușmani, restul sunt adversari politici cu care m-am luptat, cu care m-am împăcat. Pe criteriul că politica e politică și că nu îmi sunt, de fapt, prieteni. Când am considerat că în politică am prieteni, am plătit foarte scump această greșeală.”, a mărturisit Victor Ponta.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu îl amenință pe Iohannis cu suspendarea: „Nu exclud această variantă”