Pepe surprinde din nou după divorțul de Raluca Pastramă: ”Mă însor din nou”. Declarația-bombă făcută de artist

Deși nimeni nu se aștepta ca mariajul lui Pepe să se sfârșească, inevitabilul s-a produs. Divorțul a fost dureror din ambele părți, însă acum, artistul pare a fi trecut mai departe.

12 iun. 2021, 17:01
Pepe surprinde din nou după divorțul de Raluca Pastramă: ”Mă însor din nou”. Declarația-bombă făcută de artist

Pepe surprinde din nou după divorțul de soția sa. În cadrul unei emisiuni televizate, Pepe a vorbit deschis despre cel de-al doilea divorț din viața sa, afirmând că nu e tocmai ceea ce își dorea. Totodată, Pepe nu dă la o parte ideea de a se recăsători.

Pepe surprinde din nou după divorțul de soția sa: ”Mă însor din nou”.

“Nu mi-aș fi dorit să divorțez de Raluca! În momentul ăla, nu înțelegeam ce se întâmplă. Nu am fost ținut în lesă în nicio relație. La Oana a fost încheiat subiectul, am zis: ai facut-o și pe asta! Asta mai lipsea! Odată ce știi că femeia a fost cu altcineva, nu poți să te mai împaci! De la toate femeile cu care am fost, am avut multe de învățat. Mulți m-au acuzat că am fost prea calm. Și dacă eram violent, ce făceam? Mă duceam la pușcărie.

Nu o să mă vedeți azi cu una, mâine cu alta, nu sunt genul. Dacă găsesc ceva serios mă însor din nou. Dacă aș avea o relație, care în acest moment e extrem de posibilă, mai vreau și copii!”, a declarat Pepe, la Antena Stars.

Citește și: Pepe, mesaj cu subînțeles despre relația cu Raluca Pastramă: ”Să cunoști adevărul, dar să crezi minciunile”
În urmă cu ceva timp, în cadrul aceleiași televiziuni, fosta soție a lui Pepe a mărturisit că îi este greu și încă încearcă să se liniștească.

”Mi-e mai greu pentru mine în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească. Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbra. După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri positive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc”, a povestit Raluca pentru Antena Stars.

Citește și: Pepe a vorbit, în sfârşit, despre relaţia cu Raluka. Ce spune artistul despre timpul petrecut cu frumoasa cântăreaţă: O plac, mă place, de câte ori ne vedem ne luăm în brațe!