Pepe va avea un băieţel! Marele anunţ a fost făcut chiar în ziua botezului

Emoţii mari pentru Pepe. Artistul şi-a botezat duminică a doua fetiţă şi a investit în petrecere nu mai puţin de 20.000 de euro. Naşii fetiţei sunt Andra şi Cătălin Măruţă, care au botezat şi primul copil al cuplului.

30 aug. 2015, 18:23
Pepe va avea un băieţel! Marele anunţ a fost făcut chiar în ziua botezului

Pepe și soția lui, Raluca, au trecut prin emoții mari duminică, când a avut loc botezul mezinei lor, Alexandra Rosa. Evenimentul s-a desfășurat la biserica Sf. Fanurie din Capitală, tot acolo unde nașii micuței, Andra și Măruţă, l-au creștinat pe fiul lor, David.

Artistul este îndrăgostit până peste cap de cele două fiice ale sale, însă se pare că nu se va opri aici, ci că în curând va deveni tătic de băiat.

„Peste 4 ani, ea o să nască un băieţel. Nu acum, pentru că ea a mai trecut prin 2 boperaţii de cezariană. Rosa va urca pe scenă în locul lui, ea o să preia ştafeta. Micuţa Rosa este mântuirea lui Pepe, ea este Învierea lui Pepe”, a declarat numeroloaga Carmela Ion la „Antena Stars„.

Pepe şi Raluca Pastramă au împreună două fetiţe: Maria (2 ani) şi Rosa Alexandra, care a venit pe lume în ziua de Florii.