PEPE îşi botează fetiţa: Ce meniu va avea la petrecere

Pepe se pregătește pentru primul eveniment special din viața fetiței lui, Rosa Alexandra, care va fi creștinată duminică, chiar de Sfântul Alexandru. Nașii de botez ai fetiței artistului sunt Andra și Cătălin Măruță, care au botezat-o și pe Maria, fetița cea mare a lui Pepe.

RomaniaTV.net
30 aug. 2015, 05:47

Pepe (36 ani) și soția lui, Raluca (23 ani), vor trece prin emoții mari duminică, când va avea loc botezul mezinei lor, Alexandra Rosa. Evenimentul se va desfășura la biserica Sf. Fanurie din Capitală, tot acolo unde nașii micuței, Andra și Măruţă, l-au creștinat pe fiul lor, David. 

”Am optat pentru un costum de la Filip Cezar. Tot el mi-a făcut și costumul la nuntă. Iar Raluca și-a luat o rochie de la Vanda Vlasov”, a declarat Pepe pentru Click!

De această dată, spre deosebire de nunta sa, Pepe a ales un meniu ușor, de vară. Invitații artistului se vor delecta la aperitiv cu delicatese precum: coşuleţe cu parmezan, pastă de măsline kalamata, frigăruie de brânză mozzarella şi roşii cherry, frigăruie de brânză cu mucegai şi struguri, salam chorizo, trilogie de brânzeturi marinate, ruladă de caşcaval cu struguri şi susan, pastramă de vită, ruladă de caşcaval cu mac şi măsline.

 La felul principal el a optat pentru somon cu orez, broccoli şi sparanghel, apoi muşchi de vită, servit cu pară caramelizată şi ruladă de curcan. Pe toată durata petrecerii, invitaţii se vor îndulci de la un candy-bar plin cu fondante, macarons, madlenes, toate realizate de Dulce by Paula cu petale de trandafir, zmeură şi căpşuni.  Toată organizarea a fost inspirată de la numele micuței Rosa, așa că vor predomina trandafirii roșii. ”Tematica evenimentului va fi culoarea roșie și trandafirii roșii. Inclusiv luminile, decorul, tortul și trusoul micuței vor fi de culoare roșie”, a declarat Pepe pentru Click

loading...