Pepe, vacanță de vis alături de soția sa, Yasmine Ody. Au lăsat copiii acasă și au zburat spre Istanbul

Pepe și soția lui, Yasmine Ody, au plecat într-o vacanță de vis, după ce multă vreme s-au dedicat creșterii copiilor.

09 apr. 2023, 13:40
Pepe, vacanță de vis alături de soția sa, Yasmine Ody. Au lăsat copiii acasă și au zburat spre Istanbul
Pepe și Yasmine, vacanță în doi

Pepe este pe lângă un artist cu o carieră de succes și un tătic și soț dedicat. Alături de soția sa, Yasmine Ody, au plecat într-o vacanță în doi, în afara țării.

Cei doi au mers în Istanbul, de unde au postat mai multe fotografii în mediul online, din care reiese că Pepe are o misiune – să-și resfețe la maxim soția.

Citește și: Pepe dă cărțile pe față. Adevărul despre cum se înțeleg fiicele lui din prima căsătorie cu fratele lor mai mic

Artistul a postat pe rețelele sociale imagini alături de soția lui. Aceștia au fost luați de la aeroport cu o mașină plină de gustări, de care Yasmine s-a bucurat din plin de-a lungul drumului spre hotel. Ea a primit și un buchet de flori, iar camera de hotel era decorată foarte romantic, cu vedere la mare și un confort deosebit.

Pepe a decis să îi dedice mai multă atenție soției sale de această dată, așa că au lăsat copiii acasă. Au luat cina împreună, au ciocnit un pahar de vin și s-au bucurat de clipele de relaxare.

Citește și: Ramona Olaru nu-l înghite deloc pe un coleg de platou de la Neatza: „Nu pot să vorbesc cu el în afara platoului” și suntem mai mult decât colegi”

Fiica lui Pepe a împlinit 8 ani

Fiica cea mică a lui Pepe, din căsnicia cu Raluca Pastramă, a împlinit în urmă cu doar câteva zile vârsta de 8 ani. Artistul i-a făcut cu această ocazie o urare specială micuței și i-a organizat o petrecere specială, unde au fost prezenți sora și prietenii ei.

„La mulți ani, iubirea mea!”, a scris Pepe pe rețelele de socializare.