Pepe, „vrăjit” de o animatoare. Ce mesaj i-a transmis: „Dacă nu eram în post…”

Pepe, "vrăjit" de o animatoare sexy din Capitală, cunoscută în lumea mondenă. Artistul și-a arătat public feblețea față de dansatoare. Lucru ușor de constatat în urma unei fotografii aproape nud, în dormitor.

30 apr. 2021, 11:09
Pepe, „vrăjit” de o animatoare. Ce mesaj i-a transmis: „Dacă nu eram în post…”

Pepe

, „vrăjit” de o animatoare. Artistul i-a transmis şi un mesaj îndrăzneț pe reţelele de socializare: „Dacă nu eram în post …..mă uitam atent”. Răspunsul dansatoarei a venit imediat: „Și dacă iei lupa nu vezi nimic. șa că nu te obosi”, scrie Cancan.ro.

Pepe, „vrăjit” de o animatoare

La o privire atentă, Bianca Iordache (acesta e numele ei) seamănă bine cu prima soție a lui Pepe, faimoasa Oana Zăvoranu. Ar putea fi un motiv pentru care cântărețul simte o simpatie spontană față de ea.

Citeşte şi: Pepe are probleme cu banii după divorțul de Raluca Pastramă. ”Au venit și au propus multe”

Pepe i-a comentat Biancăi

Andreea Antonescu şi Pepe, printre participanţii la Asia Express

Veste bună pentru fanii show-ului de la Antena 1, lista concurenţilor este aproape definitivată, iar în luna mai se pare că vor începe filmările pentru cel de-al patrulea sezon.

Cei care vor pleca în Asia sunt atât vedete ale Antene 1, dar şi foşti concurenţi de la alte emisiuni. Andreea Antonescu este una dintre artistele care a prins gustul acestor provocări, după ce a fost la Ferma şi Survivor România. O altă posibilă vedetă ar fi chiar Alina Puşcaş, prezentatoarea Te cunosc de undeva, care a mai fost ofertată să meargă şi în trecut.

Connect-R şi Pepe sunt alte două persoane care ar putea face parte din noul sezon. Un alt nume care se vehiculează ar fi Shift. Jo şi Juno ar putea merge, având în vedere că este vorba şi de un cuplu în acest show.