Percheziţii ale mascaţilor în cinci judeţe, într-un caz de evaziune fiscală

Poliţiştii Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din Olt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, efectuază, marţi, 13 percheziţii domiciliare, în judeţele Maramureş, Braşov, Ilfov, Buzău şi Olt, la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală.

13 iul. 2021, 09:46
Percheziţii ale mascaţilor în cinci judeţe, într-un caz de evaziune fiscală

Percheziţii în cinci judeţe, într-un caz de evaziune fiscală. Poliţiştii Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din Olt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, efectuază, marţi, 13 percheziţii domiciliare, în judeţele Maramureş, Braşov, Ilfov, Buzău şi Olt, la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală.

Percheziţii în cinci judeţe, într-un caz de evaziune fiscală

Din cercetări a reieşit că, în perioada 1 ianuarie 2012 – 21 decembrie 2017, reprezentanţii unei societăţi comerciale  din judeţul Olt ar fi înregistrat în evidenţa contabilă a societăţii, operaţiunile desfăşurate cu alte societăţi comerciale, refuzând să prezinte organelor fiscale documentele legale, fiind cauzat un prejudiciu bugetului de stat de 769.577 de lei. Cinci persoane urmează să fie duse la audieri. La activităţi participă poliţişti din cadrul structurilor de investigare a criminalităţii economice din judeţele Maramureş, Braşov, Ilfov, Buzău şi Olt.

Șeful Poliției de frontieră Mehedinți, luat pe sus de DIICOT. Peste 150 de percheziții într-un dosar de trafic în care sunt implicați polițiști corupți

Cum au prejudiciat Statul cu 24 de milioane de euro șefii Universității Titu Maiorescu. Autoritățile au demarat perchezițiile

Șefii Universității Titu Maiorescu sunt acuzați că au prejudiciat Statul român cu 24 de milioane de euro, în urma vânzării ilegale de apartamente. Autoritățile au demarat percheziții la Primăria Capitalei şi Primăria sectorului 4. Poliția a făcut cercetări la birourile conducerii Universității Titu Maiorescu, din București, într-un dosar de delapidare, care a cauzat un prejudiciu de 24 de milioane de euro. Conform ultimelor informații, este vorba de 40 de apartamente, puse la vânzare cu sume cuprinse între 80.000 și 150.000 de euro, în funcţie de dimensiune.