Percheziţii cu scandal la Strehaia VIDEO

Descinderi cu scandal în palatele romilor din Strehaia. Poliţiştii de la Investigarea Fraudelor Mehedinţi au percheziţionat cinci locuinţe. Patru persoane au fost duse la audieri şi 3 maşini de lux, în valoare de 150.000 de EURO, au fost confiscate. Administratorii mai multor societăţi comerciale sunt suspectaţi că au prejudiciat statul cu un milion de euro.

RomaniaTV.net
19 apr. 2012, 08:42

Poliţişti ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi au descins, joi dimineaţă, la cinci palate ale unor romi din Strehaia, fiind vizaţi administratorii unor societăţi comerciale suspectaţi de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste un milion de euro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Mehedinţi, inspector principal Nicolae Lohon, descinderile au avut loc la cinci palate ale unor romi din Strehaia, unde funcţionau şi sediile unor firme care se ocupau cu emiterea de facturi fictive pentru bunuri şi servicii, în vederea deducerii de TVA, informează Mediafax.

„Prejudiciul estimat la bugetul statului este de peste un milion de euro, prin emiterea de facturi fictive pentru diverse bunuri şi servicii”, a spus Lohon.

În urma percheziţiilor patru persoane au fost duse la audieri la sediul Poliţiei.

De asemenea, anchetatorii au ridicat trei autoturisme de lux.

Alte 15 percheziţii s-au desfăşurat joi dimineaţă în judeţul Mehedinţi, poliţiştii căutând arme deţinute ilegal, dar şi bunuri provenite din furturi. La acţiune au luat parte poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Judeţene Mehedinţi, alături de peste 100 de forţe de intervenţie rapidă şi jandarmi.


loading...