Percheziţii de amploare la „rechinii” imobiliari din Capitală. Şase persoane au fost duse la audieri

Descinderi in forță miercuri dimineață la rechinii imobiliari din Capitală. Şase persoane au fost săltate de mascați și duse la audieri, iar anchetatorii caută actele și înscrisurile false inclusive la Direcțai generală a Poliției Locale din Capitală.

20 ian. 2021, 09:11
Percheziţii de amploare la „rechinii” imobiliari din Capitală. Şase persoane au fost duse la audieri
Percheziţii de amploare la "rechinii" imobiliari din Capitală. Şase persoane au fost duse la audieri

Percheziţii de amploare la „rechinii” imobiliari din Capitală. Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice fac miercuri dimineaţă nouă percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în Ilfov. Şase persoane urmează să fie duse la audieri.

Citeşte şi Percheziţii la contrabandişti cu ţigări în Bucureşti şi alte 10 judeţe. DIICOT vizează o grupare cu fabrici clandestine în România şi Republica Moldova

Percheziţii de amploare la „rechinii” imobiliari din Capitală

”La această oră, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează 9 percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în care se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, fals în declaraţii, omisiunea sesizării şi executarea de lucrări fără autorizaţie de desfiinţare, toate în legătură cu demolarea ilegală a unui imobil situat în centrul municipiului Bucureşti, într-o zonă protejată construită”, a anunţat IGPR.

Citeşte şi Victoraş Micula, trimis în judecată alături de poliţiştii cu care a participat la percheziţii

În acelaşi timp, se vor pune în aplicare 6 mandate de aducere emise pe numele bănuiţilor.

Persoanele în cauză vor fi duse la sediul unităţii de poliţie, în vederea aducerii la cunoştinţă a faptelor pentru care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale şi audierii acestora, pentru clarificarea situaţiei de fapt.

La acţiune, participă şi luptătorii Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică.