Victoraş Micula, trimis în judecată alături de poliţiştii cu care a participat la percheziţii

Victoraş Micula a fost trimis în judecată. Milionarul este acuzat că a accesat ilegal baze de date ale Ministerului de Interne şi a participat la o percheziţie cu cagulă şi geacă de poliţist.

21 dec. 2020, 12:04
Victoraş Micula, trimis în judecată alături de poliţiştii cu care a participat la percheziţii

Victoraş Micula urmează să fie judecat alături de patru poliţişti din Oradea. În urma anchetei desfăşurate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor şi poliţiştii DGA Bihor, milionarul a fost acuzat pentru instigare la acces ilegal la un sistem informatic, instigare la divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice, două fapte de acces ilegal la un sistem informatic şi uzurpare de calităţi oficiale.

Victoraş Micula, trimis în judecată. Cine sunt poliţiştii alături de care este judecat

Cei patru poliţişti alături de care milionarul a fost trimis în judecată, toţi agenţi din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, sunt Ovidiu Iovian Vaida, Claudiu Rengle, Camelia Erdei, Alin Claudiu Zanca, potrivit Adevărul.ro. 

Procesul a fost înregistrat la Tribunalul Bihor şi a ajuns în Camera preliminară a instanţei unde urmează ca judecătorii să analizeze legalitatea probelor administrate şi a rechizitoriului.

Dosarul în care este judecat Victoraş Micula a fost deschis în 2018. Potrivit procurorilor, agentului Ovidiu Vaida i se impută că în noaptea de 16/17 noiembrie 2018, l-a luat pe Victor Micula într-o acţiune de prindere în flagrant a unui interlop bănuit că a urcat drogat la volan.

Camelia Erdei este acuzată că i-a dat informaţii, dar şi că l-a lăsat să acceseze persona baza de date a MAI, în timp ce Alin Zanca şi Claudiu Rengle, ultimul pensionat între timp, sunt acuzaţi că au abuzat de funcţii şi l-au „iertat” de o amendă.

Citeşte şi VIDEO Victoraş Micula, o nouă aroganţă. Şi-a spălat roţile de la Lamborghini cu cele mai scumpe şampanii: „Să văd care curăţă mai bine”

Reamintim că Victoraş Micula nu a fost audiat, fiind plecat de mai bine de o jumătate de an în Elveţia. Acesta este cazat într-un hotel de 5 stele, acolo unde a organizat mai multe petreceri.

Milionarul a postat pe reţelele de socializare mai multe videoclipuri în care arată cum se distrează împreună cu prietenii săi, filmându-se inclusiv în timp ce îşi spală pneurile maşinii  – un Lamborghini Urus – cu şampanie „Moët & Chandon”.

 


loading...
Partenerii noștri