Percheziţii DNA la ANAF şi la Consiliul Judeţean Satu Mare

Procurorii DNA efectuează percheziţii la Consiliul Judeţen (CJ) Satu Mare şi la sediul central al ANAF din Bucureşti, într-un dosar privind fapte de corupţie, potrivit unor surse Agerpres.

RomaniaTV.net
17 nov. 2015, 07:30
Percheziţii DNA la ANAF şi la Consiliul Judeţean Satu Mare

Direcţia Naţională Anticorupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, care ar fi fost comise în perioada 2012-2015.

Perchezițiile au loc în birourile președintelui CJ Satu Mare, Adrian Ștef, a vicepreședintelui CJ Satu Mare, Mircea Govor, dar și în cadrul mai multor Direcții din cadrul Consiliului Județean Satu Mare, potrivit surselor citate. Totodată, procurorii au descins și la mai multe firme și acasa la persoane fizice.

„În cursul zilei de 17 noiembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 16 de locații situate în municipiul București și județele Ilfov, Satu Mare și Botoșani, din care 2 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, se precizează într-un comunicat DNA.