Percheziţii în 22 de locaţii din Bihor. Trei secţii de poliţie, vizate de procurorii DNA

Procurorii DNA efectuează, miercuri, percheziții la Poliția municipiul Beiuș în dosarul în care au loc deschideri în 22 de locații privind fapte de corupție comise în perioada 2014- 2016, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare. Potrivit surselor, au loc percheziții și la posturile de poliție din Cărpinet și Pietroasa.

29 iun. 2016, 07:28
Percheziţii în 22 de locaţii din Bihor. Trei secţii de poliţie, vizate de procurorii DNA

Procurorii DNA efectuează, miercuri, percheziții în 22 de locații situate în județul Bihor, din care trei sunt sediile unor instituții publice, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2014 – 2016.

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Oradea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în perioada 2014—2016. În cursul zilei de 29 iunie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 22 de locații, situate în județul Bihor, din care trei sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, se arată într-un comunicat emis de DNA.