Percheziţii în apropiere de Manchester în legătură cu atacul terorist de săptămâna trecută

Poliția britanică întreprinde marți după-amiază o percheziție la o adresă din Wigan, în apropiere de Manchester, în legătură cu atacul sinucigaș cu bombă în care au fost ucise 22 de persoane săptămâna trecută, transmite Reuters.

RomaniaTV.net
30 mai 2017, 16:31
Percheziţii în apropiere de Manchester în legătură cu atacul terorist de săptămâna trecută

‘Întreprindem acum o percheziție la o locuință de pe Springfield Street din Wigan în legătură cu atacul de lunea trecută de la Manchester Arena‘, a comunicat poliția metropolitană din Manchester, precizând că a fost instituit un cordon de securitate și cerând populației să evite zona.

Wigantoday, site-ul cotidianului local Wigan Post, a postat o înregistrare video cu o mașină de deminare sosind la adresa din Wigan, oraș situat la aproximativ 27 km vest de Manchester.

Tot în cursul după-amiezii de marți, serviciile de urgență britanice au anunțat un incident la High Wycombe, la aproape 50 km vest de Londra, și suspendarea parțială a circulației feroviare

‘Ambele linii prin High Wycombe sunt în prezent blocate din cauza reacției serviciilor de urgență la un incident’, a informat Chiltern Railways, operatorul feroviar local, pe Twitter.

Măsurile de securitate au fost intensificate în Marea Britanie în urma atentatului de la Manchester Arena, soldat cu 22 de morți și peste 100 de răniți.