Percheziţii în Braşov, într-un dosar de furt de case de bani

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Braşov fac, marţi, percheziţii la persoane şi firme suspectate că au furat case de bani din judeţele Braşov, Alba, Bacău şi Vrancea. 

17 sept. 2019, 07:30
Percheziţii în Braşov, într-un dosar de furt de case de bani

„La data de 17 septembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, efectuează 20 percheziţii pe raza judeţului Braşov, la locuinţele şi sediile profesionale ale unor persoane bănuite că, în perioada 2018-2019, ar fi săvârşit furturi de şi din case de bani, din unele locuinţe şi societăţi comerciale situate în judeţele Braşov, Alba, Bacău şi Vrancea”, a transmis Poliţia Română.

În plus, vor fi puse în aplicare şase mandate de aducere. Valoarea prejudiciului este de aproximativ 35.000 de lei.

Percheziţii domiciliare la persoane suspectate de deţinere ilegală de arme şi muniţie

De asemenea, poliţiştii efectuează o percheziţie domiciliară la domiciliul unei persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de proxenetism, într-un dosar penal aflat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

La finalizarea percheziţiilor, persoanele bănuite de săvârşirea infracţiunilor cercetate vor fi conduse la audieri.

Alături de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, în acţiuni sunt angrenaţi colegi de la Centrul Chinologic Sibiu şi jandarmi ai cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Braşov.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.