Percheziţii în casa unui politician. Soţia, atac dur la adresa mascaţilor: „Copiii erau foarte speriați. Am chemat Ambulanţa”

Casa politicianului, Andrei Kadas, din Braşov, a fost percheziţionată joi, 13 februarie. Potrivit declaraţiilor soţiei consilierului PNL, mascaţii au intrat greşit în casa lor şi le-au terorizat copiii. Andrei Kadas este membru PNL Brașov, consilier județean, șef la Protecția Copilului și membru în administrația mai multor spitale din Brașov.

RomaniaTV.net
17 feb. 2020, 09:36

Cei mici erau foarte speriați. Am chemat Ambulanța, au făcut atac de panică. Nu sunt absurdă, înțeleg urgența, dar totuși, ce Dumnezeu, suntem oameni… intră și ne omoară, iar apoi își cer scuze. Nu au ascultat nimic„, a declarat soţia lui Andrei Kadas, pentru brasovtv.com, televiziune unde politicianul este producător general.

Potrivit Libertatea.ro, Kadas a fost asociat în 6 firme cu doi dintre frații Alexa, șefii clanului cu același nume, cei urmăriți în acțiunile respective.

Ioana-Cristina Pavel, fostă ziaristă la Brașov TV, arestată în SUA

Ioana-Cristina Pavel a fost ziaristă la Brașov TV, postul unde politicianul Andrei Kadas este producător general. Ea a fost arestată în SUA, spre finalul anului trecut. Tânăra, care ar fi furat cu ajutorul cardurilor clonate 13.000 de dolari, este cercetată în dosarul de infracțiuni informatice.

 

DIICOT și poliția americană au reținut încă 5 oameni în România și 8 în SUA. Una dintre descinderi a fost făcută în casa politicianului PNL Andrei Kadas. (Vezi AICI întreaga acţiune a mascaţilor)

Consilierul liberal Andrei Kadas din Braşov a declarat pentru sursa menţionată mai sus că îi cunoaşte pe Cătălin şi Emanoil Alexa, liderii interlopi din Braşov, cercetaţi în dosarul fraudelor informatice, dar că nu mai au legături de vreo 10 ani.

Presa locală a dezvăluit că politicianul liberal l-a adus pe interlopul Cătălin Alexa şi la petrecerea de ziua de naștere a președintelui Consiliului Județean Brașov, liberalul Adrian Veștea.

Ioana Cristina Pavel îi făcea, în timp ce presta la televiziunea politicianului, declaraţii de iubire celebrului mafiot Serghei Gorbunov. „#bine #ai #venit #acasa #dragul #meu #positivethink #love #blessed – cu Serghei Gorbunov.

Liderul interlop Cătălin Alexa comentează pe pagina jurnalistei în dreptul pozei cu mafiotul Gorbunov: „Aoleuuuu fratelo 6 luni amanare primeai pt poza asta”, iar Gorbunov se declară din aceeaşi „familie” cu Alexa şi cu Ioana Cristina Pavel.