Percheziţii în Constanţa, la suspecţi de furturi din locuinţe şi infracţiuni economice

Poliţia Română desfăşoară 40 de percheziţii domiciliare, la această oră, în judeţul Constanţa, la locuinţele mai multor persoane bănuite de comiterea de furturi din locuinţe şi infracţiuni economice.

RomaniaTV.net
16 oct. 2014, 06:09
Percheziţii în Constanţa, la suspecţi de furturi din locuinţe şi infracţiuni economice

Peste 150 de poliţişti ai Serviciul Poliţiei de Transporturi Maritime Constanţa –I.G.P.R. şi ai Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Constanţa efectuează 40 de percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea de furturi din locuinţe şi infracţiuni economice.

Sunt vizate 30 de persoane bănuite că, în cursul anului 2014, ar fi comis mai multe infracţiuni economice şi contra patrimoniului.

Citeşte şi Percheziţii în Cluj şi Bistriţa-Năsăud, la persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani

Cei în cauză vor fi conduşi pentru audieri la sediul celor două unităţi de poliţie, iar în funcţie de rezultatul acestora vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Activităţile se desfăşoară în cadrul a trei dosare penale aflate în instrumentarea poliţiştilor Serviciul Poliţiei de Transporturi Maritime Constanţa şi I.P.J. Constanţa, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi a Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al DIPI.