Percheziţii în Ilfov, într-un dosar de delapidare

Mai multe percheziţii au avut loc miercuri dimineaţă în judeţul Ilfov, într-un dosar de delapidare. Anchetatorii au verificat cinci adrese şi au emis două mandate de aducere. În urma cercetărilor, o contabilă a fost acuzată de delapidare, informează România TV

16 sept. 2015, 05:35
Percheziţii în Ilfov, într-un dosar de delapidare

Acţiunea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R,  vizează persoane fizice, implicate în activităţi de delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi spălare a banilor.

Sunt puse în aplicare 5 mandate de percheziţii domiciliare pe raza judeţului Ilfov şi 2 mandate de aducere pe numele persoanelor implicate.

Cercetările efectuate până în prezent au stabilit că o femeie, în calitate de contabil şef al unei societăţi comerciale care desfăşoară operaţiuni în domeniul medical, în perioada 2009-2014, şi-ar fi însuşit, în mod nejustificat, aproximativ 2,4 milioane de lei (cca 600.000 de euro), din conturile societăţii.

Pentru a putea face acest lucru ea a falsificat mai multe documente, susţin anchetatorii. Din banii furaţi, şi-a cumpărat o vilă de lux şi s-a distrat cu bărbaţii pe care îi agăţa pe internet. În acest caz, două persoane vor fi duse la audieri.

Citeşte şi Percheziţii în trei judeţe şi Bucureşti pentru fraude în domeniul transportului internaţional de marfă