Percheziţii în Satu Mare şi Maramureş, într-un caz de evaziune fiscală şi spălare de bani

Poliţiştii şi procurorii fac, vineri dimineaţă, 24 de percheziţii în judeţele Satu Mare şi Maramureş, la sediile unor firme şi la locuinţele mai multor persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani.

RomaniaTV.net
08 iun. 2012, 06:32
Percheziţii în Satu Mare şi Maramureş, într-un caz de evaziune fiscală şi spălare de bani

Percheziţiile vizează destructurarea unei grupări cu preocupări infracţionale pe linia evaziunii fiscale şi a spălării banilor, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Cele 24 de percheziţii care au loc la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile sau reşedinţele mai multor persoane sunt efectuate de Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Acţiunea se desfăşoară în cooperare cu poliţişti de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, Serviciul de Investigare a Fraudelor Bihor, serviciile de intervenţie rapidă din cadrul IPJ Maramureş, Bihor şi Satu Mare, cu sprijinul informativ şi tehnic al SRI.

Poliţiştii au colaborat cu specialiştii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, precum şi cu cei ai Gărzii Financiare Timiş, Arad, Maramureş şi Cluj.