Percheziţii în trei judeţe într-un dosar de corupţie şi evaziune cu prejudiciu de peste un milion de euro

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează, miercuri, percheziţii la zece adrese din judeţele Teleorman, Giurgiu şi Ilfov într-un dosar privind suspiciuni de săvârşire unor infracţiuni de corupţie şi de evaziune fiscală cu componentă transfrontalieră, prejudiciul estimat fiind de peste un milion euro.

24 sept. 2014, 06:25
Percheziţii în trei judeţe într-un dosar de corupţie şi evaziune cu prejudiciu de peste un milion de euro

Procurorii DNA efectuează cercetări într-o cauză penală care vizează suspiciuni de săvârşire, în perioada 2012 – 2014, a unor infracţiuni asimilate infracţiunilor de corupţie şi de evaziune fiscală cu componentă transfrontalieră, prejudiciul estimat fiind de peste 1.000.000 euro, potrivit unui comunicat emis de DNA.

În dimineaţa zilei de 24 septembrie, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 10 locaţii situate în judeţele Teleorman, Giurgiu şi Ilfov, la sedii şi puncte de lucru ale unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii, precum şi al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

CITEŞTE ŞI: Percheziţii DIICOT la Timişoara şi Sibiu într-un caz de EVAZIUNE FISCALĂ