Percheziţii la cămătarii din Bucureşti în Săptămâna Mare. Clanul Fabian şi vrăjitoarea Sidonia, „călcaţi” de mascaţi. Acuzaţii de trafic de droguri şi prostituţie

Poliţiştii şi procurorii au descins la cămătarii şi vrăjitoarele din Capitală, chiar în Săptămâna Mare. Vizat de percheziţii este clanul Fabian, o grupare periculoasă acuzată că se ocupă de trafic de droguri, prostituţie şi tâlhărie. În vizorul investigatorilor se află mai multe persoane, printre care şi liderul grupării.

20 apr. 2022, 11:47
Percheziţii la cămătarii din Bucureşti în Săptămâna Mare. Clanul Fabian şi vrăjitoarea Sidonia, „călcaţi” de mascaţi. Acuzaţii de trafic de droguri şi prostituţie
foto: Gandul

Anchetatorii fac percheziţii la cămătarii din Bucureşti. În Miercurea Mare, procurorii Parchetului Sectorului 5 au destructurat Clanul Fabian. Procurorii au descins în locuinţele considerate cuiburile vrăjitoarelor.

Surse judiciare citate de Gândul susţin că membrii Clanului Fabian desfășoară activități infracționale împreuna cu Clanul Duduianu. În urmă cu şapte ani, gruparea interlopă a mai fost destructurată, însă membrii acesteia şi-au reluat activitatea infracţională, la scurt timp după eliberarea ultimului membru din închisoare.

Cel considerat liderul Clanului Fabian este Fabian Marin. Bărbatul alături de alţi membri ai grupării infracţionale – Alin Laurențiu, Ahmed Marin, Solomon, Amando și Luis Marin – au fost vizaţi de cercetări.

Deocamdată, niciunul dintre aceştia nu a fost dus la audieri, conform România TV.

Citeşte şi: Avocatul Elenei Udrea: „Nu va turna pe nimeni. Este încrezătoare şi optimistă”

Potrivit Gândul, vizată de anchetă este și vrăjitoarea Sidonia (foto), soția lui Marin Fabian, care are nenumărate plângeri de înșelăciune. Femeia este acuzată că a profitat de naivitatea unor persoane care se lasă ușor înșelate de tehnicile vrăjitorești.

foto: Wowbiz

Percheziţiile au scos la iveală posesia de droguri de mare risc, arme letale, sume de bani și bunuri furate, spun surse judiciare.

Clanul Fabian este un clan extrem de periculos și desfășoară activități infracționale alături de Clanul Duduianu și Clanul Pian.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că veniturile Clanului Fabian provin exclusiv din infracțiuni întrucât membrii acestuia nu au niciun venit declarat.

Fabian Marin, liderul clanului, este cunoscut, în special, pentru comiterea de înșelăciuni și infracțiuni economice.

Membrii acestei familii sunt cunoscuți în lumea interlopă sub numele de clanul Duduianu.

La începutul lunii februarie, lider al clanului Duduianu a fost atacat în propria casă. Amar Duduianu, unul dintre verii lui Cristofor, a fost asaltat de o grupare rivală. Astfel, interlopii sunt gata de o nouă confruntare, mai ales că ambele tabere și-ar fi proclamat victoria.

Citeşte şi: Adrian Corduneanu, petrecere cu șampanie în arest la domiciliu. Interlopul a ajuns viral pe TikTok VIDEO

Clanul a fost puternic slăbit după decesele lui Cristofor, Segher și Emi Pian. În plus, mai mulți membri au mari probleme cu legea, după ce au fost denunțați de Florin Salam, dar și alți lăutari, cărora obișnuiau să le ceară o parte din banii pe care îi câștigau în urma reprezentațiilor.

Citeşte şi: Lider al clanului Duduianu, atacat în propria casă. Poliţia e în alertă