Percheziţii la clanul Duduienilor. Anchetatorii au găsit cocaină acasă la nepotul lui Duduianu

Traficantul de droguri care a rănit un jandarm sâmbătă seară, în cartierul bucureştean Titan, este nepotul liderului clanului Duduianu. Locuinţa sa şi a celuilalt traficant reţinut sâmbătă seară au fost percheziţionate de cei de la Crimă Organizată şi procurorii DIICOT. În locuinţa traficantului, anchetatorii au găsit o importantă cantitate de cocaină.

RomaniaTV.net
18 mart. 2012, 07:37
Percheziţii la clanul Duduienilor. Anchetatorii au găsit cocaină acasă la nepotul lui Duduianu

Poliţiştii de la Crimă Organizată şi procurorii DIICOT au percheziţionat duminică locuinţele celor care l-au agresat noaptea trecută pe jandarmul de la Brigada Specială de Intervenţie. A fost percheziţionată locuinţa nepotului interlopului Duduianu, cel care a încercat să-l înjunghie pe jandarm.

Percheziţiile au avut loc într-un complex rezidenţial din Sectorul 3 al Capitalei. Anchetatorii au găsit o cantitate importantă de cocaină.

Nepotul lui Duduianu, care a fost şi el rănit la picior, după ce jandarmul agresat l-a împuşcat, a fost internat la Spitalul de Urgenţă.

Un jandarm a fost înjunghiat, sâmbătă seară, de un traficant de droguri, în cadrul unei operaţiuni a serviciului Antidrog, susţinută de Brigada Specială de jandarmi. Cel care l-a atacat pe reprezentantul forţelor de ordine a fost împuşcat în picior de jandarm şi a fost reţinut, împreună cu un alt individ care era urmărit. Ulterior, s-a dovedit că agresorul jandarmului este nepotul interlopului Duduianu. El aducea în ţară droguri folosind metoda „catârul”, adică înghiţind capsule cu stupefiante.

Din aceeaşi reţea de traficanţi au mai fost reţinute două persoane.