Percheziţii la Dragalina: Persoanele implicate într-un scandal stradal, căutate de poliţişti

Poliţiştii din Călăraşi efectuează, joi dimineaţa, 31 de percheziţii domiciliare pe raza comunei Dragalina, la locuinţele mai multor persoane. Poliţiştii şi porcurorii au mandat de aducere pentru cei care au participat pe 16 septembrie la o bătaie generală în stradă, informează România TV. Un om a fost rănit atunci şi mai multe maşini au fost distruse. 

RomaniaTV.net
27 sept. 2012, 05:31
Percheziţii la Dragalina: Persoanele implicate într-un scandal stradal, căutate de poliţişti

La această acţiune participă poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, de la Serviciul de Investigaţii Criminale (SIC), Serviciul de Intervenţie Rapidă (SIR), Serviciul de Investigarea Fraudelor, de la Poliţia Municipiului Călăraşi şi secţiile rurale arondate, precum şi luptători SIIAS din cadrul IGPR şi poliţiști ai Serviciului de Intervenţie Rapidă Ialomiţa.

Activităţile sunt efectuate în cooperare cu DGIPI.

Potrivit poliţiştilor, la locuinţele suspecţilor au fost găsite obiecte contondente, dar şi ţigări, cafea şi alte produse, a căror provenienţă urmează să fie stabilită.

Poliţiştii urmăresc executarea a 31 de mandate de aducere, emise pe numele persoanelor suspecte. Acestea vor fi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Călăraşi pentru audieri cu privire la implicarea în fapte de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare, urmând să fie dispuse măsurile legale în consecinţă.

Starea conflictuală a avut loc în dimineaţa de 16 septembrie a.c., pe o stradă din comuna Dragalina, între mai multe persoane, membri ai două familii din localitate. Acestea s-au încăierat, lovindu-se reciproc cu pietre şi obiecte contondente, o persoană fiind rănită și trei autovehicule avariate, prin incendiere. Scandalul s-a produs pe fondul unei altercații anterioare.