Percheziții la locotenenții clanului Cămătaru. Sunt acuzaţi de șantaj de sute de mii de euro

Percheziții la locotenenții clanului Cămătaru. Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Grupuri Infracționale Violente, sub coordonarea DIICOT, au pus in aplicare 17 mandate de percheziție domiciliară și 16 mandate de aducere, în București și județele Ilfov și Prahova.

26 mai 2021, 10:10
Percheziții la locotenenții clanului Cămătaru. Sunt acuzaţi de șantaj de sute de mii de euro
Percheziții la locotenenții clanului Cămătaru

Percheziții la locotenenții clanului Cămătaru. Box, Aticu, Șpac, ei sunt printre cei vizați, toți vor fi duși la diicot pentru audieri.

La data de 26.05.2021, procurorii D.I.I.C.O.T. împreună cu polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente, cu sprijinul Serviciului Investigații Criminale și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei au pus in aplicare 17 mandate de percheziție domiciliară și 16 mandate de aducere, în București și județele Ilfov și Prahova, intr-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire de grup infracțional organizat, șantaj și abuz în serviciu.

Percheziții la locotenenții clanului Cămătaru

În fapt, de la finele anului 2020 și până în prezent a fost documentată activitatea unui grup infracțional organizat ai cărui membri s-ar fi specializat în săvârșirea unor infracțiuni de șantaj, constând în recuperarea unor sume de bani de la diversi agenti economici, până la valoarea de 500.000 euro, prin utilizarea de amenințări si violențe.

Persoanele vor fi conduse pentru audieri la sediul DIICOT. Cercetările sunt continuate de către procurorii DIICOT și ofițerii de poliție din cadrul Poliției Capitalei, potrivit Stiripesurse.ro.

Citeşte şi: Vali Vijelie şi Nuţu Cămătaru, vacanţă în Egipt: „Gata, a început petrecerea!” FOTO

Fiul lui Sile Cămătaru are din nou probleme cu legea

Fiul lui Sile Cămătaru a ajuns din nou în atenția oamenilor legii. Tânărul avea deja un dosar pentru că a a șofat fără permis, iar acum a ameninţat-o pe fosta lui iubită, dar şi pe bărbatul care îi luase apărarea femeii.

Dani Balint a fost arestat în februarie după ce fosta lui iubită a cerut un ordin de protecție împotriva sa. Până la urmă, Georgiana a fost convinsă să renunțe la acest ordin de protecție și chiar a plătit cheltuielile de judecată.

Ia act de renunţarea la judecată formulată de victima I. GIORGIANA, faţă de pârâtul BALINT VASILE-DANIEL, însuşită de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Dispune avansarea din fondurile Ministerului Justiţiei a onorariilor provizorii ale avocaţilor din oficiu desemnaţi pentru pârât şi pentru victimă, în cuantum de câte 250 lei. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Recursul se depune la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Obligă victima I. GEORGIANA la plata către stat a cheltuielilor de judecată în cuantum de 500 de lei”, au decis judecătorii.


loading...
Partenerii noștri