Vali Vijelie şi Nuţu Cămătaru, vacanţă în Egipt: „Gata, a început petrecerea!” FOTO

Vali Vijelie şi Nuţu Cămătaru au plecat împreună în vacanţă. Ei au ales staţiunea Hurghada, în Egipt, deoarece acolo nu sunt restricţii şi pot petrece aşa cum obişnuiau să facă înainte de pandemie. Motivul

15 mart. 2021, 15:39
Vali Vijelie şi Nuţu Cămătaru, vacanţă în Egipt: „Gata, a început petrecerea!” FOTO
Vali Vijelie, în vacanţă cu Nuţu Cămătaru

Vali Vijelie şi Nuţu Cămătaru, vacanţă în Egipt. Manelistul a făcut o postare pe reţelele de socializare, în care anunţă că petrece cu ocazia cumătrului său, Dorel. În imaginile de pe yachtul aflat pe Marea Roșie, apare şi liderul clanului Cămătaru.

Citeşte şi: Un nou scandal în Poliţie. Vali Vijelie, despre incidentul de pe Litoral: „Şeful poliţiei era cu mine, beam un şpriţ”

Vali Vijelie şi Nuţu Cămătaru, vacanţă în Egipt

Gata, a inceput petrecerea!!! La multi ani, fratele si cumatrul meu, Dorel !!! @ Hurghada, Egypt„, a scris Vali Vijelie pe pagina sa de Facebok.

Gata, a inceput petrecerea !!! La multi ani , fratele si cumatrul meu , Dorel !!!❤️❤️❤️ @ Hurghada, Egypt

Publicată de Vali Vijelie pe Luni, 15 martie 2021

Vali Vijelie nu îşi serbează niciodată ziua de naştere

Vali Vijelie nu își serbează niciodată ziua de naştere. Manelistul a luat această decizie după ce mama lui s-a stins din viață chiar de ziua lui. „Îmi aduc aminte… tocmai voiam să fac inaugurarea la casă. Și-am zis: Mamă o fac de ziua mea, îmi fac și ziua. Și vreau să fii tu acolo, în capul mesei.

Chiar de ziua mea i s-a făcut rău mamei mele şi a trebuit să merg cu ea la spital şi nu am mai avut cum să îmi serbez ziua. De atunci, nu îmi mai serbez ziua de naştere. Nu mai îmi fac ziua niciodată. De multe ori îmi fac copiii şi prietenii suprize, dar eu nu mă mai pregătesc de ziua mea”, a mărturisit Vali Vijelie.

Celebrul manelist își aminteșete de cele mai grele clipe din viața sa. Artistul a fost nevoit să respecte un angajament și a mers să cânte chiar în ziua în care și-a înmormântat tatăl. După ce l-a condus pe ultimul drum, a fost nevoit să plece la cântare pentru că avea un contract semnat. Nici nu a putut rămâne la pomană, situaţie pe care o regretă şi acum!

Nu o să uit niciodată în viaţa mea ziua de 15 august, de Sfântă Mărie, atunci când a murit tăticul meu. În ziua în care m-am dus să-l îngrop, l-am dus la cimitir şi de acolo am fost nevoit să plec la Timişoara, pentru că trebuia să cânt. Nu am avut cum să stau la pomană. Aşa a fost să fie, aveam un contract şi trebuia să ajung acolo. Nu aveam cum să dau înapoi”, a mărturisit Vali Vijelie.