Percheziţii la o grupare ai cărei membri sunt suspectaţi de trafic de arme, de şantaj şi ameninţare

Poliţiştii fac percheziţii, miercuri dimineaţă, în localitatea Cornetu din judeţul Ilfov, la o grupare ai cărei membri sunt suspectaţi de trafic de arme, de şantaj şi ameninţare.

RomaniaTV.net
18 apr. 2018, 05:34
Percheziţii la o grupare ai cărei membri sunt suspectaţi de trafic de arme, de şantaj şi ameninţare

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat şapte percheziții domiciliare, fiind vizată o grupare specializată în trafic de arme, şantaj şi ameninţare, iar la locuinţele suspecţilor au fost găsite mai multe arme.

Unsprezece persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de șantaj, amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, cu vârste cuprinse între 25 și 55 de ani, toate din localitatea Cornetu, au fost ridicate şi duse la sediul Poliţiei Bragadiru pentru audieri.

Citeşte şi Percheziţii la cămătari din Ploieşti. 15 persoane au fost duse la audieri

Potrivit poliţiştilor, din cercetări a reieșit că persoanele bănuite ar fi amenințat, șantajat și solicitat taxe de protecție de la mai multe persoane de pe raza localității Cornetu.

De la domiciliile percheziționate au fost ridicate: un pistol cu gaze, două arme de vânătoare modificate, muniție și mai multe arme albe.

Polițiștii din Ilfov continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj, amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.